Kırmızı lacivertli takımımız böylece 2. yarıda deplasman galibiyetini 3’çıkardı. Düzcespor bu sonuçla en yakın takipçilerinin maçında Iğdırspor- İskenderunspor’u 2-1 yenince bir maç eksiğiyle ve 48 puanla tekrar liderlik koltuğuna oturdu.  25. Hafta sonuçlarına göre, İskenderunspor 47 puanda 2. Sıraya gerilerken, bu takımı kendi sahasında yenen Iğdırspor 46 puanla 3. Korumuş oldu. 

LİDERLİK SANA YAKIŞIYOR DÜZCESPOR

Düzcespor, 25 hafta maçında sezonun ilk yarısında Düzce 18 Temmuz Stadında 2-0 yendiği Kuşadasıspor’u kendi sahasında da 3-0 yendi. Düzcesspor’un golleri, 24. Dakikada Murat Gürbüzerol’dan geldi. İlk yarı bu skorla sona erdi.  Düzcespor’un 2. Golü Oğuzhan Erdoğan’dan geldi ve Düzcespor, rakibi karşında 2-0 öne geçti. Düzcespor’ böylece, şampiyonluk yolundaki iki rakibinden biri olan Iğdırspor’un kendi evinde lider İskenderunspor’u biri penaltıdan olmak üzere 2-1 yenmesiyle tekrar bir maç eksiğine rağmen 48 puanla haftalar sonra tekrar liderlik koltuğunu devraldı. Bu sonuçlardan sonra Düzcespor 48 puan ile lider.İskenderunspor 47 puanla 2 olurken, Iğdırspor 46 puanla 3. Sıradaki yerini korumuş oldu. Düzcespor, bu sonuçla, sezonun, 2. Yarısındaki galibiyetini 3. Çıkarmış oldu.   Maç bitiminden sonra Düzcespor soyunma odasında yine kutlama ve geleneksel hale gelen öz çekim vardı.  

 GOLLER İLK YARIDA VE İKİNCİ YARDIDA GELDİ. MAÇTAN SONRA KUTLAMAYA DEVAM

Düzcespor’un 3. Golünü  72. Dakikada Samet Eker’in yerine oyuna giren Onur Çivelek 99+1 de  attı. Düzcespor sahaya Ersin Aydın, Dede Çelik, Semih Üstün,  Samet Eker,  Mikail Koçak,  Muray Gürbüzerol, Oğuzhan Erdoğan,  Erçin Ilgaz,  Recep Kalkan, Nevzat Bilen ve Emre Bekir 11’ile sahaya çıktı.  Teknik direktör Yavuz İncedal daha  sonra maçın ilerleyen dakikalarında oyuncu  değişikliğine giderek, 72. Dakikada Muratgürbüzererol’un yerine yeni transfer Timur Kosavalı’ya, 73. Dakikada  Samet Eker’in yerine de yine yeni transfer,Onur Çivelek’e,80. Dakikada Oğuzhan  Erdoğan’in yerine de yine yeni transferlerden M. Rıdvan Özdemir’e artı- 90+3 de de Erçin  Ilgaz’ın yerine Alpere Özşahin’e,  Mikail Koçak’ın yerine de, Berkehan Biçer’e forma şansı verdi.

Lider Düzcespor 26. Haftada kendi sahasında, sezonun ilk yarısında 3-0 yenildiği Aksarayspor ile karşılaşacak.

Haber: Harun Can Şerbetçi