Düzcespor, 35. Haftada 52 Orduspor ile deplasmanda oynadığı maçta 1-1 berabere kaldı.  Düzcespor, maçın 37. Dakikasında Murat Gürbüzererol’un attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.   Rakip 52 Orduspor ise maçın 90. Dakikasında Düzcesporlu oyuncunun ceza sahası içine gelen topa eli değince penaltı kazandı.  Atışı 52 Orduspor oyuncusu Özgen Erdem gole çevirince  durum 1-1 oldu.4 dakika ilave edilen maçta her iki taraf gol atmayınca birer puan pay edildi. Düzcespor sezonun ilk yarısında 1-0 yendiği play off iddiasını sürdüren  52 Orduspor’a ile 1-1 beraber  kalınca 69 puanda kaldı.


RAKİPLER ARAYI KAPIYOR
 35. Hafta maçında en yakın takipçisi Iğdırspor’un da kendi sahasında Kuşadasıspor’u 2-0 yenmesiyle, Düzcespor’un bu takımla 5 olan puan farkı da 3’e indi. Düzcespor’un diğer rakibi İskenderunspor da kendi sahasında Şile Yıldızspor’u 3-0 yendi. Böylece, İskenderunspor ile  6   olan  puan farkı Düzcespor’un aldığı bu beraberlik ile 4’e inmiş oldu. Düzcespor bu beraberikle 3 haftada 7 puan kayderek, şampiyonluk yolunda işi zora sokmuş oldu. 


KENDİ EVİNDE 
Düzcespor, önümüzdeki hafta 36. Maçında kendi sahasında ligin alt sıralarında yer alan Ankara ekibi Kalecikspor ile oynayacak. 

Haber: Harun Can Şerbetçi