3. lig 2. Grup lideri Düzcespor 33. Haftada,  sezonun ilk yarısında  Düzce’de 2-1  yendiği Elazığ Karakoçanspor’a  65. dakikada Semih Üstün’ün kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldığı  maçta   4-0 yenilerek 2021- 2022 Futbol Sezonun en farklı mağlubiyetini aldı. Düzcespor'un  bu mağlubiyetle 13 Nisan’da Düzce’de karşılaşacağı en yakın takipçisi İskenderunspor’un kendi sahasında Malatya Yeşilyurtspor’u 2-0 yenmesiyle  bu takımla  9  olan, puan farkı 6’ya düşmüş oldu.  


DÜZCESPOR’DA  İLK 11
Düzcespor, Elazığ Karakoçanspor karşısına Ersin Aydın,Alperen Özşahin, Dede Çelik,Recep Kalkan, Emre Bekir,Semih Üstün, Muhammet Rıdvan Özdemir, Samet Eker,Muhammet Enes Erdem, Oğuzhan Erdoğan, Timur Kosavalı ilk 11 ile sahaya çıktı.

İKİNCİ YARI 10 KİŞİ KALDI
Düzcespor, kalesinde ilk golü 41. dakikada rakip oyuncu, Ahmet Can’ın ayağından gördü. İlk yarısı 1-0 Düzcespor’un 1-0 mağlubiyeti ile biten maçın ikinci yarısının 50. dakikasında Karakoçanspor Şeyhmus Abdülkadir’in ikinci golüyle  Düzcespor karşısında 2-0’lık üstünlük elde etti. Düzcespor’da ilk yarıda sarı kart gören Semih Üstün’ün  60. dakikada  kırmızı kart görmesiyle  geriye dakikalarda rakibi Karakoçan karşında  10 kişi ile  mücadele etmek zorunda kaldı.


SAHADAN 4-0 MAĞLUBİYETLE AYRILDI
 Karakoçanspor Düzcespor’un 10 kişi kalmasıyla  ve 2-0’lık galibiyetin verdiği özgüvenle daha da atak bir futbol sergilemeye başladı.   Ev sahibi Karakoçanspor 69. dakikada Ekrem Sütçü’nün attığı golle 3-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra bu defa sahneye İlhan Arslanoğlu çıktı ve takımına 4. golü kazandırdı.  Düzcespor böylece sahadan 4-0 mağlup ayrılarak bu sezonun en farklı mağlubiyetini alarak 67 puanda kaldı. 
İSKENDURUNSPOR İLE PUAN 6’YA DÜŞTÜ
Düzcespor’un bu mağlubiyeti ile en yakın takipçisi ve kendisi gibi sezon başından bu yana şampiyonluk iddiası bulunan İskenderunspor’un Malatya Yeşilyurtspor’u kendi sahasında 2-0 yenmesiyle bu takımla  9 olan puan farkı 6’a inmiş oldu.  
Haber: Harun Can ŞERBETÇİ