ALTINDAĞ DEPLASMANI ZORLU GEÇECEK

Düzcespor, 12 Aralık Pazar günü, 3. Lig 2. Grup’un 17. haftasında deplasmanda, 23 puanla 7. sırada yer alan ve üst sıralara girme hedefi olan Ankara takımı Altındağspor ile puan mücadelesi yapacak. En yakın rakibi İskenderunspor ile puan farkı 4 olan kırmızı lacivertli takımımız bu maçın hazırlıklarını Şıralık Düzcespor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve teknik heyetin nezaretinde sürdürdü. Düzcespor’da bu maç öncesi kadroda, sakatlıkları devam eden ve tedavi sürecinde olan kaleci Ersin Aydın ve defans oyuncusu Erçin Ilgaz dışında eksiği yok.  

 DEPLASMAN GALİBİYETLERİNE KALDIĞI YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYOR

İskendurunspor’a  3-1 yenilerek deplasman galibiyetlerine ara veren, kendi sahasında ise 8 maç kazanan Düzcespor,  yeniden  dış sahadan 3 puan çıkarmaya  devam etmek istiyor. Hem liderliği için önem arz eden hem de son iki haftaya iyi bir sonuçla girmek isteyen Düzcespor, Altındağ deplasmanı için cuma günü bu maç için son idmanın tamamladı.

Düzcespor 11 Aralık Cumartesi günü bu maç için Ankara’ya gidecek. Takımımız bir otelde kamp yaparak maç saatini bekleyecek.  Düzcespor- Altındağ Spor maçı 12 Aralık Pazar günü, saat 13.00’te Ankara Çubuk İlçe Stadı’nda oynanacak. Bu maçı daha önce Yomraspor- Düzcespor maçını da yöneten Afyon Bölgesi hakemlerinden C klasman Tayfun Sarı yönetecek.

17. HAFTA MAÇLARININ ÖNEMİ BÜYÜK

Düzcespor’un zorlu Ankara deplasmanına çıkacağı 17. haftada, diğer rakiplerimiz arasında önemli ve puan cetvelinde değişikliğe yol açabilecek maçlar var. Bu maçların tamamı 12 Aralık Pazar günü saat 13.00’te başlayacak. 

3. Lig 2. Gruptaki diğer maçların programı şöyle: Elâzığ Karakoçan FK- Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Bayrampaşaspor- Kuşadasıspor,  52 Orduspor-  Şile Yıldızspor,   Siirt Özel İdarespor- Hacettepe Spor,  İskenderunspor- Darıca Gençler Birliğispor,  Alanya Kestelspor- Kızılcabölükspor, Yomraspor- Malatya Yeşilyurtspor,  Iğdırspor- 68 Aksarayspor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ