Düzcespor U-19 takımı, 5. hafta maçında, Eskişehir U-19 takımını, Düzce Nurettin Zafer Stadında konuk etti.  Baştan sona çekişmeli geçen maçta, zaman zaman futbolcular arasında sertlik ve gerginlik yaşansa da, 90 dakika sonunda dostluk, elden bırakılmadı. Bu maçı, Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, Başkan Vekili Zekeriya Korkmaz,  Yönetim Kurulu Üyesi Murat Baki Yılmaz ile Düzcespor Teknik Direktörü  Yavuz İncedal da izledi. Düzce Bölgesinden Ferdi Çalık’ın yönettiği maçın 1. Yardımcı Hakemi Umut Özdemir, 2.  Yardımcı Hakemi Yusuf Yavuz ve 4. Hakemi Ahmet Kara ve gözlemciliğini de Necmettin Cengiz’in yaptığı maç, saat 14.00’de başladı.

Eskişehirspor U-19 takımı, 38. dakikada geliştirdiği bir atakta golü bularak 1-0 öne geçti. Eskişehirspor profesyonel kadrosunda da yer alan, Göktuğ’un attığı golle, ilk yarısı 1-0 misafir takımın önde bitirdiği maçın, 2. yarısı da çok zevkli, çekişmeli ve yer yer de sert pozisyonlara sahne odu.

Maçın 49. dakikasında rakip oyuncu Zeki, bir gol daha atınca, Eskişehir takımı 2-0 öne geçti. Düzcespor U-19 takımı bu gole 55. dakikada kazanılan penaltıyla cevap verdi. Atışı Muhammed gole çevirdi ve skor 2-1 oldu. Düzcespor U-19 takımından Devran’ın çift sarı karttan, oyundan atıldığı maçı,  Düzcespor U-19 Takımı 2-1 mağlup bitirdi.  Düzcespor bu skorla 5. Hafta sonunda 3 puanda kaldı.

Haber: Harun Can Şerbetçi