Sezonun ilk yarısının sona ermesinin ardından, transfere hız veren ve biri kiralık 4. Futbolcuyu renklerine bağlayan Düzcespor, 5. Transferini de orta sahaya yaparak,  2 Lig takımlarından Karacebeyspor’dan 25 yaşındaki Muhammet Rıdvan Özdemir ile sözleşme yaptı.   Düzcespor, yönetimi,   Teknik Direktör,  Yavuz İncedal’ın sezonun ilk maçı olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında sakatlanan ve bu sezonu kapattığı bildirilen  Erdi Kasapoğlu’nun yerine bir orta saha oyuncusu transferi istemesi üzerine, orta sahaya bir oyuncu alınması için harekete geçti.

MASAYA OTURDULAR VE ANLAŞTILAR

Düzcespor Transfer Komitesi Başkanı  Ekrem Kap, 5. Transfer için 2. Lig takımlarından Karacabeyspor’dan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammet Rıdvan Özdemir ile masaya oturdu. Yapılan görüşme sonunda, Transfer Komitesi Başkanı Ekrem Kap,   genç futbolcu  Muhammet Rıdvan Özdemir ile her konuda anlaşmaya vardı. Böylece, Düzcespor, transfer sezonun ikinci döneminin bitmesine kısa bir süre kala,  bu futbolcuyla sözleşme yaparak renklerine bağladı ve kadrosunu güçlendirmiş oldu.

TECRÜBELİ BİR FUTBOLCU

Düzcespor’un son olarak transfer ettiği Muhammed Rıdvan Özdemir’in  2021- 2022 sezonun ilk yarısında,17 kez Karacabeyspor formasıyla sahada yerini aldığı ve bu futbolcunun daha önceki dönemlerde de, sırasıyla Tarsus İdmanyrudu, Altınordu,  Uşakspor ve Çorumspor’da  oynadığı bildirildi.

Haber: Harun Can Şerbetçi.