Düzcespor, Antalya kampının ikinci hazırlık maçını da oynadı. 9 Ocak Pazar günü oynadığı, 2. Lig ekiplerinden 1461 Hekimoğlu Trabzon maçından 2-1 mağlup ayrıldı. Düzcespor bu maçta, biri kiralı 4 yeni transferini de bu maçta sahaya sürdürdü. Düzcespor , 10 Ocak itibariyle, Düzce’ye dönecek. Kırmızı lacivertli takım, Düzce’de,Şıralık’aki kendi tesislerinde, 16 Ocakta, deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk maçı olan Malatya Yeşilyurtspor karşılaşmasına hazırlanacak. 

4 YENİ TRANSFER FORMA GİYDİ

Düzcespor, 2021- 2022 Futbol Sezonun ikinci yarısı için 1 Ocakta gittiği Antalya Belek kampı, 10 Ocak Pazartesi günü itibariyle tamamlayarak Düzce’ye dönecek. Antalya kampında, 4 transfer gerçekleştiren, Düzcespor bu zaman zarfında iki de hazırlık maçı oynadı.  İlk hazırlık maçında,  3. Lig ekiplerinden Ofspor’a 3-2 yenilen Düzcespor, ikinci hazırlık maçını da, 9 Ocak Pazar günü, 2. Lig ekiplerinden 1461 Hekimoğlu Trabzon ile oynadı. Takımımız, bu maçta, 4 yeni transferini de oynattı.

DÜZCE’DE İKİNCİ YARIYA HAZIRLANACAK

Düzcespor,  ikinci hazırlık maçında, 1461 Hekimoğlu Trabzon’a 2-1 mağlup oldu. 10 günlük ikinci yarı kampı sırasında iki mağlubiyet alan kırmızı lacivertli takım, 10 Ocak itibariyle Düzce’ye dönecek.  Düzcespor ikinci yarı hazırlıklarını, Şıralık’taki kendi tesislerinde sürdürecek.

Düzcespor, 16 Ocakta sezonun ikinci yarısının ilk maçında, deplasmanda Malatya Yeşilyurtspor karşılaşmasına kendi tesislerinde hazırlanacak.  Düzcespor’da, 5. Transfer için girişimlerin de sürdüğü ifade edildi. 

HABER: Harun Can Şerbetçi