ZORLU DEPLASMAN’DAN 1 PUAN İYİ GELDİ

Düzcespor, rakipleri olan İskendurunspor ve Iğdırspor’un kendi sahasında puan kaybettiği 17. hafta da deplasmanda Ankara Altındağ Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak altın değerinde 1 puan aldı. Düzcespor, İskenderunspor’un kendi sahasında maçı ilave dakikalarına kadar 1-0 mağlup gittiği maçta attığı tek golle Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalınca 4 puan farkla liderliğini korudu. Düzcespor’un diğer bir şampiyonluk iddiasıyla sezona başlayan Iğdırspor’un kendi sahasında, 68 Aksarayspor’a 2-1 yenilip 3 puan kaybetmesi ile bu takımla puan farkı 6 oldu.

DÜZCESPOR SAHAYA ŞU 11 İLE ÇIKTI

Düzcespor, Altındağ Belediyespor karşısında sahaya şu ilk 11 ile çıktı: Ömer Faruk Ay, Dede Çelik,  Samet Eker, Mikail Koçak, Murat Gürbüzerol, Oğuzhan Erdoğan,  Erdi Kasapoğlu, Recep Kalkan,  Nevzat Bilen, Emre Bekir ve Alperen Özşahin.

İKİNCİ YARI 4 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Düzcespor’da ikinci yarı, Erdi Kasapoğlu’nun yerine, Osman Boz;  Murat Gürbüzerol’un yerine Turgay Keleş;  Samet Eker’in yerine,  Eren Yeşil ile Oğuzhan Erdoğan’ın yerine de Muhammed Ali Barutçu’yu oyuna aldı.

RAKİPLER EVİNDE PUAN VERDİ, BİZ DEPLASMANDA GALİBİYETİ KAÇIRDIK

Düzcespor zorlu Ankara Altındağ Belediyespor karşısında, 19. dakikada Samet Eker’in attığı golle 1-0 öne geçti.  Bu golden 5 dakika sonra Samet Eker gibi 7 numaralı formayı giyen Altındağspor’lu Fatih Karslı’nın golüne mani olmadı ve durum 1—1 oldu.  Maçın ilk yarısının ilerleyen dakikalarında gol arayan iki takım bunda başarılı olmadılar. 1—1 sonuçlanan maçın ikinci yarısında her iki takım karşılıklı ataklara rağmen beraberliği bozamadılar. Böylece Düzcespor deplasmandan 1 puan aldı.

 17. HAFTA TOPLU SONUÇLARI:

3.  Lig 2. Grup’ta 17. haftada oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:   11 Aralık Cumartesi günü: 52 Orduspor:2- Şile Yıldızspor:1,  Bayrampaşaspor:1 Kuşadaspor:1,   Elazığ Karakoçan:1- Beyoğlu Yeni Çarşıspor:1. 

12 Aralık Pazar günü: Iğdırspor:1- 68 Aksarayspor:2, Alanya Kestel:0- Kızılca Bölükspor:2,  Siirt Özel İdare:0- Hacetepespor:0,Yomraspor:0- Malatya Yeşilyortspor:0.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ