Düzcespor, Kızılcabölükspor’la oynayacağı 3. Lig 2. Grup 9. hafta maçı için bir gün öncesinden Denizli’ye giderek burada Alemo Otel’de kampa girdi.  3. puanla ligin 19. sırasında yer alan Kızılcabölükspor ile yapacağı maçtan mutlaka galibiyet bekleyen Düzcespor, bunun yanı sıra oynadığı üç deplasman maçından sadece 1 puan ile dönmesi nedeniyle bu maçta galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Bir önceki hafta kendi sahasında Ankara Hacettepespor’u son dakikalarda attığı golle 2-1 yenen kırmızı- lacivertli takımımız, 13 puanla 5. sıraya yerleşmişti. Düzcespor, şampiyonluk iddiasını sürdürmesi için Kızılcabölükspor önünde galip gelmesi gerekiyor. Düzcespor’da Kızılcabölükspor maçı öncesi sakatlıkları sona eren Mikail ve Muhammed Enes iyileşirken takımda eksik futbolcu bulunmuyor.

LİG MAÇI EGE’DE, KUPA MAÇI KARADENİZ’DE

Düzcespor, Kızılcabölükspor maçı sonrası, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda 26 Ekim Çarşamba Günü yapacağı Hekimoğlu Trabzon karşılaşması için  hazırlıklarına başlayacak. Bu maç için Düzcespor’un 25 Ekim Salı günü Trabzon’a hareket edeceği öğrenildi.

Düzcespor böylece 3 gün içinde, 23 Ekim Cumartesi günü 8. Hafta maçının oynayacağı Kızılcabölükspor,  karşılaşması ile Ziraat Türkiye Kupasının  3. Eleme turu için Trabzon Hekimoğlu ile oynayacağı  maçı  için bin 500 kilometre yol kat edecek. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ