HEDEF: ÜÇ PUAN VE GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRMEK

 3. Lig. 2. Grup’ta 33 puanla haftalardır liderlik koltuğunu bırakmayan ve en yakın takipçisi İskenderunspor ile de 4 puanlık farkla şampiyonluk iddiasını sürdüren Düzcespor, 18. hafta maçında, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda 23 puanla 9. sırada yer alan Yomraspor ile karşılaşacak.

Kırmızı lacivertli takımımız, geçen haftaki Altındağ’dkai maçta aldığı bir puanın ardından döndüğü Düzce’de bu maç için hazırlıklarını, Düzcespor Şıralık Tesisleri’nde,  deneyimli teknik adam Yavuz İncedal ve teknik heyet nezaretinde sıkı bir çalışma temposuyla tamamladı. Düzcespor’un bu maç için kadrosunda sarı kart cezalısı olan Mikail Koçak, sakatlıkları ve tedavileri süren kaleci Ersin Aydın ile defans oyuncusu Erçin Ilgaz dışında eksiği olmadığı öğrenildi.  

TARAFTARINA GÜVENİYOR

Düzcespor’da tüm hesaplar, ilk yarının son iç saha maçında da galip gelerek, 8 olan iç saha galibiyetini 9 yaparak seriyi devam ettirmek.  En yakın takipçisi bir diğer şampiyonluk adayı İskenderunspor ile 4 puan olan farkı korumak isteyen Düzcespor, 19 Aralık Pazar günü saat 13.00’te oynayacağı Yomraspor maçında taraftarının desteğine de güveniyor. Düzcespor’un bu maç için satışa çıkardığı biletlere ise taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi.

BURAK KAPLAN BU SEZON 2. KEZ DÜZCE MAÇINI YÖNETECEK

Düzcespor-Yomraspor maçını yönetecek hakem ve yardımcıları da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlendi.  Düzcespor- Yomraspor, maçını İstanbul Bölgesinden Klasman Hakemi Burak Kaplan yönetecek. Burak Kaplan, böylece 2021- 2022 Futbol Sezonunda 2. kez Düzcespor’un maçında görev alacak. 28 yaşındaki Burak Kaplan,  bu sezonun ilk maçı olan, Düzcespor- Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçını da yönetmişti. Kaplan, 2019-2020 futbol sezonunda da Düzcespor-Artvin Hopaspor  maçının da orta hakemiydi.

DÜZCESPOR, YOMRASPOR’A HİÇ KAYBETMEDİ

Öte yandan Düzcespor ile Yomraspor, şimdiye dek 5 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 2’sini Düzcespor kazanırken 3 maç da berabere sonuçlandı. Yopmraspor, Düzcespor ile oynadığı hiçbir maçta galibiyet yüzü göremedi. İki takım en son iki yıl önce 18 Temmuz Stadyumu2nda karşılaşmış ve kırmızı lacivertliler bu maçı 2-1 kazanmayı bilmişti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ