3. Lig 2. Grup’ta en yakın rakibi İskenderunspor’un 1 puan önünde ilk yarıyı lider kapatan Düzcespor, Antalya’da 2 de hazırlık maçı yaptığı 10 gün hazırlık kampının ardından pazartesi günü Düzce’ye dönerek Şıralık’taki kendi tesislerinde çalışmalarına devam ediyor.

4 transfer yapıldı

Düzcespor arayı çalışarak değerlendirirken ikinci yarı öncesi 9 isimle yolları ayırdıktan sonra 4 trasnferle kadrosunu güçlendirdi. Düzcespor, 2. Lig ekibi Pazarspor’da forma giyen forvet oyuncusu 23 yaşındaki Onur Civelek ve 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor’da forma giyen 31 yaşındaki forvet Timur Kosovalı ile forvet hattını güçlendirdi. 2. Lig ekibi Ankaraspor takımından orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Semih Üstün ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varan Düzcespor yönetimi,  3. Lig ekibi İçel İdman Yurdu’ndan 24 yaşındaki savunma oyuncusu Halil İbrahim Keleş’i de renklerine bağladı.

İlk maçı 3-1 yenmiştik

Kırmızı lacivertliler ikinci yarıda perdeyi 16 Ocak Pazar günü Malatya deplasmanıyla açacak. Liderliğini sürdüren Düzcespor’da hedef sezonun ikinci yarısının ilk maçında,  23 puanla 10. sırada yer alan Malatya Yeşilyurt karşısında mutlaka 3 puanla alarak Düzce’ye dönmek olacak. Sezonun ilk maçında Malatya ekibini Düzce’de konuk eden Düzcespor, bu maçtan 3-1 galip ayrılmıştı.

Kadro merak konusu

Kırmızı lacivertli takım, Malatya Yeşilyurt maçı için 15 Ocak Cumartesi günü uçakla Malatya’ya gidecek. Bu maçta, Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın sahaya nasıl bir kadro tercihi ile çıkacağı ise merak konusu.  Kırmızı lacivertli takımda, Erdi Kasapoğlu kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle, Malatya Yeşilyurtspor maçında yer alamayacak. Düzcesporlu oyuncular Malatya hazırlığına Cuma günü yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ