2021-2022 futbol sezonunda 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Düzcespor, kamp yaptığı Bolu’da 5. hazırlık maçını 3. Lig 1. Grup takımlarından Arnavutköy Belediyespor ile Koru Motel, futbol sahasında oynadı.

Müsabaka 1-1 sona erdi. Düzcespor böylece bu güne kadar yaptığı 5 hazırlık maçında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 de galibiyet almış oldu.

HER FUTBOLCUYA FORMA ŞANSI

Düzcespor,  Arnavutköy Belediyespor karşısında sahaya bir önceki maçlara nazaran değişik bir kadro ile çıktı. Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ve teknik ekip, bu güne kadar transfer edilen 18 dış transfer ile geçen yıl forma giyen ve bu sezonda anlaşma sağlanan 6 futbolcu arasından ideal kadroyu bulmak için hazırlık maçlarında her sporcuya sahada şans tanıyor.

İKİNCİ YARIDA 9 DEĞİŞİKLİK

Düzcespor, Arnavutköy Belediyespor karşısına; Ersin, Kamil, Osman, Dede, Berke, Mikail, Hazarcan, Murat, Muhammed Barutçu, Muhammed Enes ve Furkan 11’i ile başladı.

Kırmızı-lacivertli takımımız ilk yarının 43. dakikasında rakip oyuncu Mithat’ın ayağından gelen golle 1-0 yenik düştü ve bu yarı bu skorla son buldu. Düzcespor, ikinci yarıda, Ersin’in yerine Ömer’i, Kamil’in yerine, Erçin’i, Osman’ın yerine Erdi’yi, Berke’nin yerine, Onur’u, Hazarcan’ın yerine Emre’yi, Murat’ın yerine Samet’i, Muhammed Barutçu’nun yerine Oğuzhan’ı, Muhammed Enes’in yerine Nevzat’ı, Furkan’ın yerine de Tugay’ı aldı. Takımımız, 85. dakikada bir penaltı kazandı. Bu atışı kaptan Nevzat Bilen kullandı ve gole çevirdi. Maç da bu skorla son buldu.

TAKIMA 2 GÜN İZİN

Düzcespor’un Bolu Termal’de yaptığı üçüncü kamp 17 Ağustos’taki son çalışmadan sonra bitecek. Teknik kadro ve futbolcular, iki gün izin yaptıktan sonra Düzce’ye dönecek. Takımımız 4-5 Eylül’de başlayacak olan lig öncesi çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Öte yandan sezon öncesi ideal takımın yavaş yavaş oturduğu Düzcespor’un iki hazırlık maçı daha yapması bekleniyor.

Haber / Foto: Harun Can ŞERBETÇİ