TFF 3. Lig 4. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor, bugün saat 13.00’te Bergama Belediyespor deplasmanında boy gösterdi. Düzcespor’da bu maç öncesinde Furkan Saki, Enver Ayyıldız ve Bulut Kaya sakatlığı nedeni ile Onur Demir ve Yusuf Akyel ise cezalı olmasından dolayı forma giyemedi.

Düzcespor, üç puan için çıkacağı maç öncesinde İzmir’e giderek maç saatine kadar kampa girmişti. Temsilcimiz Düzcespor’un 12 maçta 19 puanı bulunurken rakip Bergama Belediyespor ise 10 maçta 16 puan toplamıştı. Düzcespor rakip ağlara 18 gol atarken Bergama Belediyespor ise 13 gol atmıştı.

MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Bugün oynanan Bergama Belediyespor - Düzcespor maçını İstanbul bölgesinden Aykut Sergin yönetti. Sergin’in yardımcılığını Şenol Bektaş, Sami Özkul maçın 4.hakemliğini ise Oğuzhan Gökçer yaptı. Maçın orta hakeminin Türkiye Kupası’nda Düzcespor - Kocaelispor ve Zonguldak Kilimli - Beyköy Belediyespor maçlarını yönettiği görüldü.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Bugün saat 13:00'da başlayan Bergama Belediyespor - Düzcespor maçında takımların sahaya çıkacağı ilk 11'ler belli oldu. TFF 3. Lig 4. Grup 2020-2021 Sezonu 15. Haftasında Stadyumunda oynanacak müsabakayı Aykut Sergin yönetecek. İşte ilk 11'ler: Bergama Belediyespor: Ogün Karakaya, Ali Öztürk, Emre Pehlivan, Ömer Kuşan, Murat Cömert, Ali Aydın, Egemen Zengin, Mehmet Can Kocabaş, Oğuzhan Nemli, Ahmet Mumin Papaker, Barış Güner Teknik Direktör: Kamil Behram Üstün

Düzcespor: Furkan Kaçar, Ebu Sıddık Çelik, Osman Boz, Metin Sevinç, Nevzat Bilen, Abdullah Karmil, Ömer Faruk Sezgin, Batuhan Tekin, Barış Bozdilki, Mutlu Güler, Oğulcan Şahin Teknik Direktör: Mustafa Kemal Kılıç

MAÇIN CANLI ANLATIMI

DAKİKA 7 - Karşılaşmada iki takımda birbirine denk bir futbol sergiliyor.

DAKİKA 18 - Sıddık'ın çektiği şut malesef auta çıktı.

DAKİKA 21 - Temsilcimiz Düzcespor Ömer Faruk ile bulduğu net gol pozisyonunu malesef değerlendiremedi.

DAKİKA 30 - Temsilcimiz Düzcespor topa daha çok sahip olan taraf olmasına rağmen karşılaşma 0-0'lık eşitlikle devam ediyor.

GOL! DAKİKA 38 - Barış, Nevzat ve Ömer Faruk'un paslaşmasında Ömer Faruk düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı ve temsilcimiz Düzcespor 1-0'lık skorla öne geçti.

DAKİKA 44 - Futbolcumuz Metin, kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen vurduğu topu kalenin kucağına gönderdi ve net gol pozisyonundan yararlanamadık.

DAKİKA 45 - Karşılaşmanın hakemi ilk devreyi bitirdi. Temsilcimiz Düzcespor ilk yarıda girdiği 4 net gol pozisyonundan 1'ini iyi değerlendirdi ve ilk devreyi 1-0'lık skorla önce kapattı.

GOL! - DAKİKA 52 - Bergama Belediyespor Emre'nin attığı gol ile skoru 1-1'e getirmeyi başardı.

DAKİKA 55 - Nevzat ve Metin'in verkaçında Nevzat, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen vurduğu top auta çıktı. Temsilcimiz Düzcespor bu net gol pozisyonundan yararlanamadı.

GOL! DAKİKA 61 - Temsilcimiz Düzcespor'un etkili atağında sol kanattan Barış'ın açtığı ortaya Metin'in isabetli kafa vuruşu ile kırmızı lacivertliler müsabakada tekrar öne geçmeyi başardı.

DAKİKA 75' OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ - Düzcespor'da Batuhan oyundan çıkarak yerini Hazarcan'a bırakıyor.

DAKİKA 82' OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ - Temsilcimiz Düzcespor'da Metin Sevinç yerini M. Ensar Uzun'a bırakıyor.

DAKİKA 90+1' OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ - Kırmızı lacivertliler de Barış'ın yerine oyuna Süleyman dahil oldu.

DAKİKA 90+5' MAÇ SONUCU - Karşılaşmanın son düdüğü ile temsilcimiz Düzcespor Bergama Belediyespor deplasmanından 2-1'lik skorla galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı.

GRUBUMUZDA BUGÜN OYNANAN MAÇLARIN SONUÇLARI VE PUAN DURUMU ŞU ŞEKİLDE: