3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Düzcespor, 3. haftada deplasmanda oynadığı Şile Yıldızspor maçını 1-0 kaybederek ilk yenilgisini aldı. İlk hafta Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 3-1 yenerek sezona 3 puan ile başlayan kırmızı lacivertliler ikinci haftayı ise bay geçti. Düzcespor, iki hafta boyunca hazırlandığı Şile maçında istediğini alamadı. Bu sonuçlarla Düzcespor, ilk haftayı lider kapattığı puan tablosunda 12. sıraya geriledi.

TAKIM DARICA MAÇINA HAZIRLANIYOR

Mağlubiyetin ardından oyuncu grubu ve teknik ekipte moral bozukluğu yaşansa da takımını analiz eden Teknik Direktör Yavuz İncedal, eksiklikleri ve hataları saptayarak takımını pazar günü oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği maçına hazırlamaya başladı. Kırmızı-lacivertli takım Düzcespor Şıralık Tesisileri’nde sıkı bir antrenman temposuna girdi. 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak maçta hedef iyi bir oyunla gelecek 3 puan olarak belirlendi.

10 GÜNDE 2’Sİ DEPLASMAN 3 MAÇ

Öte yandan Düzcespor, Darıca maçından 2 gün sonra da Ziraat Türkiye Kupası’nda perdeyi açacak. 2. Eleme Turu’nda kupaya dâhil olan Düzcespor, 28 Eylül Salı günü Mersin Stadyumu’nda İçel İdman Yurdu ile kozlarını paylaşacak. Düzcespor kafilesinin pazartesi günü Mersin’e hareket etmesi beklenirken tek maç usulü ile oynanacak olan karşılaşmada galip gelen takım bir üst tura yükselecek. Düzcespor, TFF 3. Lig 5. hafta müsabakalarında da 4 Ekim Pazartesi günü İstanbul deplasmanında Beyoğlu Yeniçarşı Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Bu tempoda kırmızı lacivertliler 10 günde 2’si deplasman 3 maç oynamış olacak. Düzcespor bu süre zarfında 1900 kilometre yol yapacak.

Öncü Spor Servisi