DÜZCE’Yİ BREZİLYA’DA YAPILACAK OLİMPİYATLARDA TEMSİL EDECEK

Düzce Belediyesi Spor Akademisi sporcusu Sabri Kıroğlu, Düzce’ye büyük bir gurur daha yaşattı. Geçtiğimiz yılın Kasım ayında İran’da düzenlenen Dünya Şampiyonasında 2 altın madalya kazanan Kıroğlu, bu kez Gaziantep’te düzenlenen İşitme Engelliler Karate müsabakalarında Türkiye Şampiyonu oldu. Kıroğlu, 250 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Şampiyonasında kariyerindeki 5. Türkiye Şampiyonluğunu elde ederken, bu sonuçla birlikte Mayıs ayında Brezilya’da düzenlenecek olan Olimpiyatlar ülkemizi ve ilimizi temsil etmeye hak kazanmış oldu.

“BAŞARILARI GENÇLERİMİZE ÖRNEK OLACAK”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kıroğlu’nun elde ettiği başarıdan ötürü kendisini kutlayarak, “Sabri Kıroğlu, her şart altında sporun yapılabileceğinin ve azmederek nelerin başarılabileceğinin somut bir örneği. Kendisini tebrik ediyorum. Elde ettiği başarılarla birçok gencimize örnek olması da ayrıca bizleri gururlandırıyor. Şehrimizi her daldan spor branşıyla başarıdan başarıya ulaştırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Sabri Kıroğlu’nun Olimpiyatlarda da aynı başarıyı göstereceğinden eminim. Başarıların devamını diliyorum. ” dedi.

“BAŞARILARI DAİM OLSUN”

Düzce Belediyesi Spor Akademisi Başkanı Muzaffer Leblebici ise Sabri Kıroğlu’nun elde ettiği başarıların azmin ve disiplinli çalışmanın eseri olduğunu ifade ederek, “Bir kez daha bizleri gururlandırmış olmasından ötürü kendisine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da katılacağı gerek ulusal gerekse de uluslararası şampiyonalarda başarılarının devam edeceğine inanıyorum. Başarıları daim olsun” şeklinde konuştu.

Öncü Spor Servisi