Kadın Futbol 3. Ligi’nde Düzce’yi temsil eden Düzce Kadın Futbol Takımı,  Amatör Spor Haftası kapsamında Bilecik’te düzenlenen sportif etkinliklere katıldı. Teknik Sorumlu Ahmet Kara ve Yardımcısı Rümeysa Kütük nezaretinde dörtlü kadın futbol takımları arası turnuvada mücadele eden takım, 25 dakika üzerinden tek devreli oynanan gösteri niteliğindeki maçların ilkinde, Bilecik Kadın Futbol Takımı’na 5-1 yenildi. 

Düzce Kadın Futbol Takımı daha sonra, Tomris Hatun Takımı’nı 3-0 yendi. Son maçında da Kütahya Tavşanlı Kadın Futbol Takımını 2-0 yenen Düzce ekibi turnuvayı 2. bitirdi. Turnuvada ev sahibi Bilecik Kadın Futbol Takımı 1. oldu. Kütahya Tavşanlı Kadın Futbol Takımı 3. oldu. Tomris Hatun Takımı ise son sırada yer aldı.  

Turnuva sonrası yapılan törende, Bilecik’teki Amatör Spor Haftası’na katılan 4 takıma madalya ve şilt verildi. Düzce Kadın Futbol Takımı’nın 2. olarak ilimize dönmesi ise yönetim kurulu ve sporcular tarafından sevinçle karşılandı. Kadın Futbol Takımı yeni sezon için hazırlıklarını Düzce’de devam ederek ideal kadrosunu bulmaya çalışacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ