Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun 9. Olağan Genel Kurulu, Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Turizm İl Müdür Vekil Sabahattin Parlak, Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya ASKF Genel Başkanı Yaşar Zımba, kulüplerin delegeleri, spor camiasından antrenörler ve eski sporcular katıldı.

Divan Başkanlığını Avukat Ali Dilber’in yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrede, federasyonun faaliyet raporu, hesapları ve denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okundu ve oy birliği ile ibra edildi.

Daha sonra yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimlerine gidilmesine geçildi. Divan Heyeti’ne verilen önerge ile seçimin açık oylama yapılması istendi. Bu önerge oy birliğiyle kabul edilince, seçim açık oylama ile gerçekleşti. 186 delegenin ‘evet’ oyuyla Erdoğan Bıyık güven tazeleyerek yeniden ASKF Başkanlığı’na getirildi.

Bıyık’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL:

Erdoğan Bıyık, Recep Albayrak, Bayram Ali Kubilay, Eyüp Kumaşoğlu, Erkan Yılmaz, Cezmi Aydın, Önder Atasoy, Ziya Denizgez, Murat Postoğlu, Metin Sayar, Sabahattin Kardüz.

YÖNETİM KURULU YEDEK:

Seyfullah Cebeci, Ali Caboğlu, Cafer Şimşek, Çetin Bal, Celalettin Arslan, Kazım  Zabunoğlu, Ali Topçu, Olcay Sayan, Levent Güngür.

DENETİM KURULU ASİL:

Sabri Özbek, Nuh Yüksel, Cengiz Veli.

DENETİM KURULU YEDEK:

Orhan Altanlar, M.Kasım Polatlı, Murat Gülaçtı.

DİSİPLİN KURULU ASİL:

Tuncay Ustabaş, Murat Öztürk, Fevzi Dindar.

DİSİPLİN KURULU YEDEK:

Murat Yılmaz, Faruk Turgut, Mehmet Bal.

ONUR KURULU:

Korhan Öztekin, İhsan Çetin, Hayrettin Günal, Yavuz Ersoy, Mustafa Aydın.

KONFEDARASYON DELEGESİ ASİL:

Erdoğan Bıyık, Murat Postoğlu, Korhan Öztekin, Ali Akgün, Hikmet Mısır, Erdin Bilgin, Murat Baki Yılmaz, Gökmen Zeki, Osman Yavuz.

KONFEDERASYON DELEGESİ YEDEK:

Mücahit Dede, Yaşar Kaviloğlu, Ramis Karaduman.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ