Öncü TV’nin spor referans programı olan bir ekran klasiği Sportmence’de yeni sezon 6 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen ilk programla başladı. Usta gazeteci Harun Can Şerbetçi’nin hazırlayıp sunduğu Sportmence’nin konukları gazeteci İhsan Çetin ve gazeteci Metin Köseer oldu.

İlgiyle izlenen programda 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk iddiasıyla yola çıkan Düzcespor’un ligde perdeyi açtığı ve 3-1 kazandığı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı masaya yatırıldı. Düzcespor’un yer aldığı 2. Grup’ta haftanın sonuçlarının da değerlendirildiği programda Ziraat Türkiye Kupası’nda Düzcespor’un muhtemel rakipleri de analiz edildi.

KÖSEER: ARTIK BIRAK

Köseer, iki sezondur kendisini stadyuma maça almamak için türlü prosedürler çıkaran FETÖ yayın organı Zaman gazetesinin eski Düzce Temsilcisi Erol Tayhan’ın spordan anlamayan iri olarak senelerdir Türkiye Spor Yazarları Derneği Düzce İl Temsilcili yapmasının kimseye faydası olmadığını belirterek artık görevi bırakmasının zamanı geldiğinin altını çizdi. Çetin de bu ayrıştırıcı tavrın senelerdir Düzce’ye ve Düzcespor’a kaybettirdiğine vurgu yaptı. Programın sunucusu Şerbetçi de stada giriş için gazetecilerden istenen belgelerin istemli bir şekilde hep son dakika bildirildiğini kaydetti.

‘STADYUM KAPASİTESİ YETERSİZ’

Öte yandan duayen gazeteciler yılsonuna kadar Millet Bahçesi 2. Etap çalışmaları için yıkılacak olan 18 Temmuz Stadyumu’nun yerine yapılacak olan 8 bin 181 kişi kapasiteli yeni stadyumun kapasitesinin az olduğu ve geleceğin de düşünülerek arttırılması gerektiğinde hemfikir oldu. Harun Can Şerbetçi mevcut durumda da Yeşilyurt maçında tribünlerin dolmamasının sebebinin bilet fiyatlarının yüksel bulunması olduğunu belirterek Düzcespor yönetimine taraftarın stadyuma girerek takımını daha coşkulu bir şekilde destekleyebilmeleri için bilet fiyatlarında indirime gitme çağrısı yaptı.

Yaklaşık 2 saat süren program izleyiciler tarafından da ilgiyle takip edilirken Şerbetçi, Çetin ve Köseer ilk haftadan liderlik koltuğuna oturan Düzcespor’a 2. Lig ve şampiyonluk yolunda başarılar diledi. Harun Can Şerbetçi'nin hazırlayıp sunduğu Sportmence her pazartesi günü saat 20.00'de birbirinden özel konuklarıyla canlı yayınla izleyicileriyle buluşmaya sezon boyunca devam edecek. 

ÖNCÜ Spor Servisi