2014-2015 Düzce süper Amatör liginde son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla ligde kalan Köprübaşıspor’un 2015-2016 sezonunda maddi imkansızlıklar yüzünden ligden çekileceğinin konuşulması üzerine Köprübaşıspor Kulüp Başkanı Engin Coşkun açıklamalarda bulundu.
Geçen sezon çok zor şartlar altında Düzce süper Amatörde mücadele ettiklerini son haftalarda aldıkları iyi neticelerle ligde tutunmayı bildiklerini ifade etti.
Çoşkun “bu yılda aynı maddi imkansızlığın devam ettiğini kimse elini taşın altına sokmak istemediğini kendisinin de yalnız kaldığını bu şartlarda lige girmenin anlamının kalmadığını söyledi. Köprübaşspor Çoşkun maddi imkansızlık yüzünden bir çok takımın ligden çekilebileceğini bu kulüplerin ayakta kalabilmesi için maddi yardımların olması gerektiğini söyledi.
Başkan Çoşkun Köprübaşı Köyünün Düzce’nin en büyük köylerden biri olduğunu kulübün lige girmemesinin köyün ayıbı olacağını bir an önce maddi yardım sağlanması gerekir yoksa Köprübaşıspor olarak benim tek başıma yapabileceğim bir şey yok dedi.