Türkiye futbol federasyonuna tekrar başvuru yapan bazı 2.lig ve 3.lig kulüpleri 18 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak olan liglerin oynanmamasını talep etti. Oynanan maçlar sonunda orta sıralarda veya küme düşmeyi garantileyen kulüpler bu dilekçeyi verirken tek amaçlarının oyunculara maç ücretleri vermemek olduğu bir diğer konu ise 2019-2020 futbol sezonunda küme düşmeyip 2020-2021 futbol sezonunda yine aynı kümede oynamak olduğu Türk futbolunu düşünmeyip kendilerini kurtarmak olduğu bütün spor kamuoyu tarafından bilinmekte.

KORKAKLAR KAZANAMAZ

Bazı 2.lig ve 3.lig kulüp başkanlarının koronavirüs hastalığını bahane ederek seneyi kurtarmak olduğu küme düşeriz diye korkak davrandığı takımlarını iyi idare edemediği kulüplerini borç batağına soktukları görülürken bazı spor çevresi kulüplerini iyi yönetemeyen başkanlara pis ellerinizi artık futbol çekin korkaklar kazanamaz diye ağır ifadeler kullandı. Spor çevresi ligi oynamak istemeyen kulüplere Ağustos sonunda yeni sezonda nasıl oynayacaklar sorusu sorulsun dedi.

DÜZCESPOR VE BİRÇOK KULÜP OYNAMAK İSTİYOR

Bir başka bilgi ise kulüplerin buna karşı çıktığı liglerin açıklanan tarihte oynanmasını istediği Düzcespor kulübü de maçların oynanmasından yana olduğu lig için bütün hazırlıklarını Şıralık tesislerinde günde çift idmanla gerçekleştirdiği görüldü.