Bu Yıl lige güzel bir başlangıç yapan ve oynadığı futbolla keyif vermeye başlayan Düzcespor'da maddi sıkıntılardan kurtulmak için çözüm arayışları devam ediyor.
Özellikle geçen sezondan buyana ekonomik sıkıntılarla boğuşan Düzcespor, yeni yönetim kurulmasının ardından azda olsa bir toparlanma gösterdi. Mustafa Yılmaz Başkanlığında oluşturulan yeni yönetim sezon başından buyana 200 bin TL harcama yaparken, birikmiş olan borçların ödenmesi ve gelir akışının sağlanması için bir istişare toplantısı yapıldı. Vali Bülent Kılınç başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı İsmail Bayram, İş adamı Önder Tonyalı ve Düzcespor Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun da haberdar olduğu ancak katılamadığı toplantıda, kulübe kalıcı kalıcı gelir sağlanabilmesi için alternatif kaynaklar üretilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıdan çıkan sonuç ise, Milli Piyangoya katılım kararı ile birlikte, Düzcespor için yardım kampanyası açılması oldu. Toplantıda, idareciler, siyasiler ve Düzceliler ile birlikte Düzcespor'a gerekli desteğin verilmesi kararı alınırken, Düzcespor'un her zaman arkasında olunacağı mesajları verildi.

Düzcespor'u ekonomik sıkıntıdan kurtarmak için çözüm arayışlarının üretildiği toplantıda, bu hafta oynanacak olan Orhangazispor maçına verilecek primlerde görüşüldü.