Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu heyecanı başlıyor. 2. Tur’da Mersin ekibi İçel idman Yurdu takımını deplasmanda oynanan maçta penaltılarla deviren Düzcespor, 3. Tur’da Trabzon’a giderek Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak. Fazla gol atanın tur biletini alacağı karşılaşma 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 13.00’te Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynanacak.

Düzcespor psikolojik üstünlüğü elinde tutuyor

Her iki takımda ligde cumartesi günü 9. hafta maçlarını oynarken Düzcespor psikolojik üstünlüğü eline geçirdi. Hekimoğlu Trabzon ekibi 2. Lig Kırmızı Grup’ta yoluna namağlup olarak devam etse de son iki hafta da 1’er puanla yetindi ve grubunda 3. sırada yer aldı.  Kırmızı-lacivertli temsilcimiz ise son iki maçtan da 3 puanla çıktı. Evindeki maçların tümünden 3 puanı hanesine yazdıran ve Son olarak Kızılcabölükspor’u deplasmanda yenen Düzcespor ilk deplasman galibiyetini tadarak bu alandaki fobisine de son verdi. Düzcespor aldığı başarılı sonuçlarla 2. sıraya yükseldi.

İki takım da tur istiyor

Bu tablo altında her iki takım da kupa mesaisine başladı. Morallerin yüksek olduğu Düzcespor, teknik patron Yavuz İncedal nezaretinde Şıralık Tesisleri’nde kampa girdi. Hekimoğlu’nda da kaybedilen puanların moral bozukluğu ile Bahaddin Güneş’in yönetiminde Düzcespor maçı hazırlığı başladı.

İki maç da berabere bitti

Öte yandan Düzcespor ile Hekimoğlu Trabzon tarihte iki defa karşı karşıya gelirken bu maçların ikisi de beraberlikle sonuçlandı. İki takım 2015-2016 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele verdi. İki takımın maçları 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Öncü Spor Servisi