Süper Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nda bitime 5 hafta kala şampiyonluğa artık yalnızca bir puan uzaklıkta olan Trabzonspor, cumartesi günü Şenol Güneş Stadyumu’nda Antalyaspor’u ağırlayacağı maçın sonucuna göre şampiyonluğunu ilan edecek.

Otobüsler doldu

Yıllar süren şampiyonluk hasretini gidermeye çok yakın olan takıma gönül veren taraftarlar bu maç öncesi adeta Trabzon’a akın ederken binlerce Trabzonlu’nun yaşadığı Düzce’den giden otobüs seferlerinde de yer kalmadı. Ek seferler de kısa sürede tükendi.

Düzce’de kutlamalar Anıtpark’ta

Bordo mavililerin cumartesi günü olası şampiyonluklarında kutlama adresi de belirlendi. Trabzonspor taraftar gruplarından yapılan açıklamada Düzce’de şampiyonluğun Anıtpark Meydanı’nda kutlanacağı belirtildi. Kentteki tüm taraftarlar şampiyonluğun resmi ilanından hemen sonra bayraklar ve meşalelerle alana davet edildi.

Mutluluğa kurşun sıkma!

Öte yandan kutlamalar esnasında ‘Mutluluğa Kurşun Sıkma’ kampanyasıyla silah kullanılmasına kesinlikle izin verilmeyecek. Trabzonspor Kulübü de kutlamalar öncesi bordo-mavili kulüple efsane olmuş ve özdeşleşmiş isimlerin canlandırıldığı video yayınladı. Videoda, 'Şampiyonluk kutlamasında silah kullanmayın mutluluğa kurşun sıkmayın' mesajı verildi.

Öncü Spor Servisi