Düzcespor Kulüp Başkanlığı görevini devralan işinsanı Muzaffer Leblebici, Öncü TV’de yayınlanan Mustafa Yıldırım’ın hazırlayıp sunduğu Sportmence Programı’na konuk oldu.

2017-2018 futbol sezonunun 30.haftasında mevcut kadro ve teknik ekipten oluşan kırmızı-lacivertli takımı devralan Leblebici, kendi yağında kavrulacak bir takım oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.  Düzcespor için bir ‘Master Plan’ üzerinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Leblebici, özellikle altyapıyı güçlendirmekte kararlı olduklarını ifade etti.

“Düzce’yi futbol fabrikası yapmayı hedefliyoruz”
Başkan Leblebici, “Taşıma suyla değirmen dönmez. Bu yüzden kendi yağında kavrulan bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bu noktada altyapıya büyük önem vereceğiz. Düzceli futbolcuları nasıl yukarıya taşırız, buna bakacağız. Aslında ileriki yıllar için en büyük hedefimiz, Düzce’yi futbolcu yetiştiren bir futbol fabrikası haline getirmektir” ifadelerinde bulundu.

“Altyapısı Olmayan Takım Asansör Olur”
Başkan Leblebici şöyle devam etti:

“Her istenen şey para ve zaman gerektirir. Altyapısı olmayan takımlarda da maalesef eksiklikler ve ihtiyaçlar için değil, sadece futbol için para harcıyorsunuz. Biz altyapımızı güçlü hale getirerek bunu sistemli hale getirmeyi hedefliyoruz. Altyapısı olmayan takım asansör olur. Bizim en çok Düzceli futbolculara ihtiyacımız var. Menajerlerin işine saygı duyuyorum ancak onlar da böylece artık bizim futbolcularımızın transferleri için çalışacaktır.”

Başkan Leblebici ayrıca görevi devraldığı günden bu yana kendisine destek olan başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü olmak üzere, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve Düzce protokolüne teşekkür etti.

Elini taşın altına koyan bir yönetimle çalıştıklarının da altını çizen Leblebici, zirveye giden başarı yolunda özveriyle çalışan yönetim kurulu üyelerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.