Haftanın açılış maçı bir Ankara derbisinde Altındağspor ve Hacettepespor’un karşı karşıya geldiği karşılaşmayı ev sahibi ekip Aldındağ 2-0 –kazandı.  Saat 15.00’teki bir diğer maçta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Beyoğlu Yeni Çarşı karşı karşıya gelirken 1-1 sona eren maçta takımlar 1’er puanla yetindi.

Ordu Kızılcabölük’ü devirdi

Aynı saatte oynanan 52 Orduspor ve Kızılcabölükspor maçı da 90 dakika boyunca heyecana sahne oldu. Maçta gülen taraf rakibini 2-1 yenen ev sahibi Ordu ekibi oldu. Yomra’da oynanan Yomraspor – 68 Aksaray Belediyespor maçını ev sahibi ekip 2-0 kazanarak hanesine 3 puan daha yazdırdı. Saat 15.00’teki son randevuda Elazığ Karakoçan ve Siirt İl Özel İdarespor kozlarını paylaştı. Haftanın heyecan dolu müsabakalarından olan maçı Karakoçan 4-2 kazandı. Saat 15.30’da başlayan maçtaysa Çarşambaspor, Kuşadasıspor’u ağırladı. Çarşamba ekibi evinde büyük yara alırken deplasmanda rakibini 3-1 yenen Kuşadası ekibi evine 3 puanla döndü.

Düzcespor 3-2 kazandı

Saat 15.30’da başlayan mücadelede temsilcimiz Düzcespor ise Redoks Darıca Gençlerbirliği’ni konuk etti. Maçın 6’ıncı dakikasında 1-0 öne geçen Düzcespor ilk yarıyı rakipten gelen gollerle 2-1 geride kapattı. İkinci yarı fırtınalar estiren Düzcespor maçı 3-2 kazanmayı ve 3 puanı almayı bildi.

İskenderun yine hayal kırıklığı

Aynı dakikalarda oynanan bir diğer maçta ise büyük umutlarla sezona giren ancak 4 maçta yalnızca bir galibiyet alabilen İskenderunspor, Alanya Kestelspor’u ağırladı. Gol düellosuna sahne olan maç 3-3 biterken takımlar puanları paylaştı.

Kapanış maçı 1-1 bitti

Haftanın kapanış müsabakasındaysa saat 16.00’da Bayrampaşaspor, İstanbul’da oynanan maçta 3. haftayı lider kapatan Iğdırspor’u ağırladı. Iğdırlı oyuncunun kendi kalesine attığı golle maçı 88. dakikaya kadar Bayrampaşa önce götürdü. Bu dakikada Iğdırspor’un bulduğu golle maç 1-1 sona erdi. Haftanın bay geçen takımıysa Gema Polimer Şile Yıldızspor oldu.

Yeni lider Kuşadasıspor

Haftanın sonuçlarına göre liderlik yeniden el değiştirdi. 1 puanla yetinen Iğdırspor liderlik koltuğundan olurken yeni lider Çarşambaspor’u deplasmanda 3-1 yenen Kuşadasıspor oldu. 4 haftada attığı 10 gole karşılık yalnızca 2 gol yiyen Kuşadası ekibini performansı dikkat çekti. Kuşadası’nıaynı puanda bulunan 52 Orduspor 2. sırada takip etti. Geçen haftayı 12. Sırada kapatan kırmızı-lacivertli temsilcimiz Düzcespor ise aldığı 3 puanla 6. sıraya yükseldi. 3. sırada Iğdırspor ve 4. sırada Elazığ yer aldı. 4 haftada yalnızca 1 puan alabilen Çarşambaspor ve Kızılcabölükspor ile haftayı bay geçerek 1 puanda kalan Siirt il özel İdarespor son sıraları paylaştı.

Öncü Spor Servisi