26. haftada 18 Temmuz Stadı’nda rakibi 68 Aksaray Belediyespor’u 2-0 yenip iç saha galibiyetini 11 yaparak 51 puanla liderliğini sürdüren Düzcespor, fikstür gereği 27. haftanın tek maçında 26 Şubat  Cumartesi günü Ankara deplasmanında 23 puanla 17. sırada yer alan Hacettepespor ile karşılaşacak. Sezonun ilk yarısının 8. maçında, Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynadığı rakibi Hacettepespor’u 2-1 yenen Düzcespor bu maç için hazırlıklarını tecrübeli teknik direktör Yavuz İncedal ve yardımcıları nezaretinde sürdürdü. Düzcespor’da hedef bu maçtan da 3 puan alarak 2. yarıdaki deplasman galibiyetini 4’e çıkarmak.

4 ÖNEMLİ EKSİKLE SAHAYA ÇIKACAK

Takımımız Hacettepe ile yapacağı bu zorlu maça 4 eksikle çıkacak. Kırmızı lacivertli takımımızda 68 Aksaray Belediyespor maçında sakatlanan Murat Gürbüzerol, Semih Üstün ve yine aynı maçta 4. Sarı kartı gören Oğuzhan Erdoğan ile sakatlığı devam eden Hazar Can Gençtürk’ün yer almadığı bir kadro ile 25 Şubat Cuma günü Ankara’ya yola çıktı.  Geceyi Ankara Algaria Otel’de kamp yaparak geçirecek olan Düzcespor,  26 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’te Hacettepespor ile Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı’nda karşılaşacak. Bu maçı ise İzmir bölgesinden klasman hakem Abdullah Aydın yönetecek.

DİĞER TÜM MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

Düzcespor’un yer aldığı 3. Lig 2. Grup’ta diğer 8 maç 27 Şubat Pazar günü oynanacak. Tamamıın saat 13.00’te başlayacağı 27. hafta maçlarında, geçen hafta deplasmanda 52 Orduspor’a 1-0 yenilen ve 46 puanla 3. sırada yer alan şampiyonluk adayı Iğdırspor, sahasında 32 puanla 9. sırada yer alan Kalecikspor ile karşılaşacak. Geçen hafta kendi sahasında oynadığı maçta Bayrampaşaspor ile 2-2 berabere kalan ve 48 puanla 2. sırada yer alan İskenderunspor ise deplasmanda 25 puan eksi averajla 12. sırada yer alan Elazığ Karakoçanspor ile deplasmanda oynayacak.

Bu grubun diğer play off grubundaki iddiasını sürdürmek isteyen takımlarından 40 puanla 4. sırada yer alan 52 Orduspor ise 24 puanla 16. sırada yer alan Bayrampaşaspor ile İstanbul’da karşılaşacak.  Bu grupta yine play off grubu içinde kalmak için mücadele eden başka bir takım olan ve 39 puanla 5. Sırada kendine yer bulan Şile Yıldızspor ise 36 puanla 6. sıradaki 68 Aksarayspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu grupta Beyoğlu Yeni Çarşıspor ise fikstür gereği haftayı maçsız geçirecek. Hacettepe karşısında üç puan hedefleyen Düzcespor ardından en yakın rakibiyle 3 olan puan farkının artması için gözünü Pazar günkü maçlara çevirecek.  

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ