3. Lig 2. Grup’ta 29 Aralık’ta sona eren ilk yarının ardından ikinci yarı perdesi bugün açılıyor. Temsilcimiz Düzcespor’un en yakın rakibi İskenderunspor’un 1 puan önünde kapattığı ilk yarının ardından takımlar sıkı bir çalışma temposuna girerken takviye yapılan kadrolarıyla ilk sınavlarını verecekler.

İkinci yarıya Malatya deplasmanıyla başlıyoruz

İkinci yarıda perdeyi Malatya deplasmanıyla açacak olan kırmızı lacivertliler 16 Ocak Pazar günü saat 13.00’te başlayacak maçta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşacak. Düzcespor kafilesi bu maç için bugün uçakla Malatya’ya gidecek. Malatya ekibi ilk yarıda topladığı 23 puanla 10. sırada yer alırken ilk yarının başında Düzce’de oynanan maçta Düzcespor 3-1’lik galibiyet elde etmişti.  Kırmızı lacivertlilerde hedef 3 puan ile liderliği sürdürüp şampiyonluk ve 2. Lig hedefine bir adım daha yaklaşmak.

Takviyelerle yenilenmiş kadro

Kadrosuna yeni isimleri dâhil eden teknik patron Yavuz İncedal’ın bu maçta nasıl bir kadro ve dizilimle çıkacağı ise merak konusu oldu. Kırmızı lacivertli takımda, kırmızı kart cezalısı olan Erdi Kasapoğlu dışında eksik bulunmuyor. Kırmızı lacivertliler de bir kısmı Antalya’da bir kısmı Düzce’de olmak üzere sıkı bir çalışma temposu geçirirken kadrosunu 4 transferler güçlendirdi.

4 transfer yapıldı

Düzcespor, 2. Lig ekibi Pazarspor’da forma giyen forvet oyuncusu 23 yaşındaki Onur Civelek ve 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor’da forma giyen 31 yaşındaki forvet Timur Kosovalı ile forvet hattını güçlendirdi. 2. Lig ekibi Ankaraspor takımından orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Semih Üstün ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varan Düzcespor yönetimi,  3. Lig ekibi İçel İdman Yurdu’ndan 24 yaşındaki savunma oyuncusu Halil İbrahim Keleş’i de renklerine bağladı.

İskenderunspor ile Aksaray Belediyespor karşılaşacak

Düzcespor’un en yakın takipçisi İskenderunspor ise açılış maçında sezonun iddialı takımlarından olan ve ilk yarıyı 5. sırada bitiren Aksaray Belediyespor’u ağırlayacak. 3. sırada ve Düzcespor’un 3 puan gerisinde bulunan Şile Yıldızspor ise grup sonuncusu olan Çarşambaspor’a konuk olacak. İlk yarıyı 4. sırada bitiren Iğdırspor ise 11. sıradaki Alanya Kestelspor ile puan mücadelesi verecek.

Öncü Spor Servisi