En yakın takipçileri ve şampiyonluk iddiası bulunan İskenderunspor ile puan farkı 4 olan Düzcespor’da   eksiklere rağmen hedef, sezonun ilk yarısının son maçında Çarşambaspor deplasmandan 3 puan alarak liderliğini devam ettirmek. Düzcespor bu maç için yarın Samsun’a hareket edecek. Bu maç, 26 Aralık Pazar günü saat:13:00’de başlayacak.

 Çarşamba Şehir Stadında oynanacak orta hakemi, İstanbul bölgesi C klasman Sezer Yalçın.  Sezer Yalçın bir önceki sezonda Düzcespor- Karaköprüspor maçını da yönetmişti.

İLK YARI’NIN SON MAÇI’NDA,  GOLCÜMÜZ MURATGÜRBÜZEROL YOK

Düzcespor, 2021-2022 Futbol Sezonun ilk yarısının son maçını, deplasmanda Samsun ili takımı Çarşambaspor ile yapacak.   Oynadığı 17 maçta sadece 10 puan toplayabilen ve grubunda, son sırada yer alan Çarşambaspor ile oynayacak olan Düzcespor’da, golcü futbolcu Murat Gürbüzerol, bu maçta, 4 sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyecek.

Düzcespor’da, sakatlıkları ve tedavileri süren, defans oyuncusu Erçin Ilgaz ve kaleci Ersin Aydın’da kadroda yer alamıyor. Düzcespor bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Yavuz İncedal ve yardımcıları nezaretinde, hafta boyunca devam ettirdi.  36 puanı bulunan Düzcespor’da hedef, mutlaka 3 puan alarak ilk yarıyı tamamlamak. 

  MAÇIN ORTA HAKEMİ İSTANBUL BÖLGESİ’NDEN SEZER YALÇIN

En yakın takipçisi İskenderunsapor ile 4 puan farkla lider olan Düzcespor, Çarşambaspor maçı için Cumartesi günü, Samsun’a hareket edecek.   Düzcespor- Çarşambaspor maçı, 26 Aralık Pazar günü, saat: 13:00’de başlayacak. Bu maçı, İstanbul Bölgesinden C klasman orta hakem Sezer Yalçın yönetecek.  Sezer Yalçın bir önceki sezon, Düzcespor- Karaköprüspor maçını da yönetmişti.

DÜZCESPOR’UN İLK YARI KARNESİ İYİ

2021-2022 Futbol Sezonunda, 3. Lig 2. grupta yer alan ve şampiyonluk iddiası ile yola çıkan Düzcespor, ilk yarıda oynadığı 17 maçta, iç sahada 9 galibiyet aldı. Takımımız, deplasmanda ise 3 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 3’de beraberlik alarak 36 puanla liderlik koltuğuna oturdu.  Düzcespor bu hafta sonu Çarşambaspor’u da yenerse, puanını 39 yapacak ve yine 4 puan farkla lider olarak ilk yarıyı tamamlamış olacak.

İKİNCİ YARI İÇİN ANTALYA DA KAMP VAR

Düzcespor, bu maçın bitiminin ardından ilk yarının sona ermesi nedeniyle izine ayrılacak.  Düzcespor, yılbaşının ardında Düzce’de toplanarak, ikinci yarının hazırlıkları için 1 veya 2 Ocak’ta Antalya ‘da kampa girecek.  3. Lig, 2 grup maçları 15 Ocaktan itibaren  başlayacak.  Düzcespor ise 16 Ocakta, deplasmanda Malatya Yeşilyurtspor maçını oynayacak. Düzcespor, ikinci yarının 2. Haftasını bay geçirecek.

DÜZCESPOR’A  2 BİN LİRA CEZA VERİLDİ

Diğer yandan Futbol Disiplin Kurulana sevk edilen Düzcespor’a  19  Aralık Pazar günü, 18 Temmuz Stadında oynadığı, Yomraspor maçında, tribünde kötü tezahürat  ve saha içindeki olaylar nedeniyle 2000 Lira para cezası verildi.

3. LİG, 2. GRUPTA HAFTA’NIN PROGRAMI:

25 Aralık Cumartesi: Saat: 13:00-Yomraspor- Şile Yıldızspor, 26 Aralık Pazar: Saat:13:00- Iğdırspor- Kızılcabölükspor, 26 Aralık Pazar: Saat:13:00- 52 Orduspor- Beyoğlu Yeniçarşı, 26 Aralık Pazar: Saat: 13:00- Altındağ- Darıca Gençlerbirliği, 26 Aralık Pazar: Saat:13:00-Bayrampaşaspor- Hacattepespor, 26 Aralık Pazar: Saat:13:00- Elazığspor Karakoçanspor- 68 Aksarayspor, 26 Aralık Pazar: Saat:13:00- İskenderunspor- Kuşadasıspor, 26 Aralık Pazar: Saat: 13:00-Siirt Özel İdarespor.

Haber: Harun Can Şerbetçi