Oynanan maçlar sonunda Temsilcimiz Düzcespor istenilen oyunu ortaya koyarken dünyaları kaçırdı. Düzcespor’un gollerini Yusuf 2 ve Metin atmayı başardı. Düzcespor bu galibiyeti ile puanını 16 yaptı. Günün en önemli maçlarından Bursa Yıldırım Aksaray Belediyespor maçını Bursa Yıldırım  1-0 kazanıp lidere çelme attı. Bayrampaşa kendi evinde Modafen karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanmayı bildi. Bu müsabakada Modafen takımını maçın hakemi tel tel doğradığı öğrenildi. Bir başka maçta Alanya Kestelspor maçın son dakikasında kalesinde gördüğü gol maçı Kelkit önünde 1-0 mağlup oldu. 

Adıyamanspor şampiyonluk iddiasını sürdürmek için Kozan Belediyespor önüne çıkarken umduğunu bulamayıp müsabaka 0-0 sonuçlandı.

Bu duruma göre Kelkit Belediyespor 22 puanla yeni lider olurken Aksaray Belediyespor aldığı yenilgi ile 21 puanda kaldı. Bursa Yıldırım ve Adıyamanspor 20 puan  Bayrampaşa 17 Orduspor,Bergama Belediyespor ve Düzcespor 16 puanı var.Düzcespor lider Kelkit Belediyespor’dan 3 Aksaray Belediyespor ve Adıyamanspor kulübünden 2 Bayrampaşa takımından 1 Orduspor’dan iki maç eksiği bulunuyor.