3. Lig 4. Grup, 24. haftada nefes kesen karşılaşmalar sahne olacak. Geçen hafta 52 Orduspor’a deplasmanda 4-0’lık skorla mağlup olan Siirt İl Özel İdaresi evinde Sultanbeyli’yi ağırlayacak. 2 haftadır grubumuzda galibiyetle haftalarını kapatan Adıyamanspor evinde grubumuzun lideri Aksaray Belediyespor’u ağırlıyor. Bu önemli maç sonucunda grubumuzun lideri tekrar belli olacak.

Son galibiyetini Düzcespor deplasmanında alan İstanbul ekibi Bayrampaşaspor evinde 52 Orduspor’u ağırlayacak. Son 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Alanya Kestelspor ise Bursa Yıldırımspor deplasmanına konuk olacak. Temsilcimiz Düzcespor son haftalarda aldığı puan kayıplarını Karaköprü deplasmanında telafi etmek istiyor.

Kırmızı lacivertli ekip grubumuzun 24. haftasında Karaköprü Belediyespor’a konuk oluyor. Son 3 haftadır aldığı beraberliklerle ligde kalma mücadelesi veren Kozanspor bu hafta gücüne denk rakibi Bergama Belediyespor’u evinde ağırlayacak. Grubumuzun son sırasında yer alan Muğlaspor ise grupta kalma şansı için çabalayan Modafen’i evinde ağırlayacak.

Grubumuzda ortaya koyduğu mücadele ile şampiyonluk adaylarından biri olan Kelkit bu hafta grubumuzun sürpriz takımlarından biri olan Silivrispor deplasmanına konuk olacak. Temsilcimiz Düzcespor’un yarın oynayacağı zorlu Karaköprü deplasmanı oncurtv.com adresinden dakika dakika anlatım ile yayınlacanak.

Haber: F. UÇAR