Öncü Spor Servisi günler öncesinde Pendikspor-Düzcespor maçının sonucunun 3-0 olarak ilan edileceğini açıklamış, bazı kesimler ise haberin doğru olmadığını iddia etmişti.

TFF ŞU İFADELERE YER VERDİ

COVİD-19 sebebi ile lig maçlarında takımlarda test sonucu negatif olanların sayısı 14’ün altına düşmesi halinde maçların erteleneceğini ama Türkiye Kupası’nda bunun böyle olmayacağını takımlarda oyuncu sayısı 14 ‘ün altına düşmesi halinde o takımın 3-0 hükmen mağlup olacağı belirtti. Bu nedenle Pendikspor-Düzcespor müsabakasını Pendikspor 3-0 hükmen kazanmış oldu. Yapılan kura çekiminde Pendikspor’un rakibi Antalyaspor oldu.

DÜZCESPOR İÇİN LİG DAHA ÖNEMLİ

Düzcespor’un kupadan elenmesi Düzcespor açısından daha iyi olurken önemli olanın lig olduğu görülmekte. Kısıtlı kadronun hem kupa hem de ligi götüremeyeceği bilinirken birçok takımın ligi önem verdiği görülüyor.

KURA ÇEKİMİ YAPILDI              

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu kura çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda bugün yapıldı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında kulüp temsilcilerinin yer almadığı kura çekimi, TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile Ziraat Türkiye Kupası'nı 5 kez ile en çok kazanan futbolcular arasında yer alan, Milli Takımımız ve Galatasaray'ın eski Kaptanı Selçuk İnan tarafından gerçekleştirildi. Kupada 3-0 mağlup olduğumuz Pendikspor’un rakibi ise Antalyaspor oldu.