2. Amatör Lig'de mücadeleler Pazar günü başlıyor. Takımlar 18 hafta boyunca 1. Amatör Küme'ye yükselmek için mücadele edecek. Sezon sonunda 3 takım birinci amatör kümeye yükselmeye hak kazanacak.5 takımın yeni katıldığı 2. Amatör Küme'de maçlar Nurettin Zafer, Şıralık, Çilimli ve Gölyaka sahalarında yapılacak.

Lige yeni katılan Gökspor, Çamlıspor, Pırpırspor, Hastanespor, Dikmelispor ile birlikte toplam 20 takımın mücadele edeceği 2. Amatör Lig'de Pazar günü yapılacak olan ilk gün karşılaşmalarında 5 maç oynanacak. A Grubu'nda saat 12:00'da Yaylaspor ile Suncukspor Şıralık sahasında, Örenspor ile Karaçalıspor ise Nurettin Zafer Stadı'nda karşılaşacak.

Saat 14:00'da Gençlerbirliği ile Beçispor Şıralık sahasında, 15:00'da Pırpırspor ile Hacıyakupspor Çilimli sahasında, 16:00'da ise Hamidiyespor ile Yetiştirme Yurdu Şıralık'ta karşı karşıya gelecekler.

B Grubunda ise aynı gün, saat 14:00'da Kuyudüzüspor ile Özbalatlı Nurettin Zafer stadında, 15:00'da Gençlergücü ile Çamlıspor Gölyaka sahasında, 16:00'da Karadenizspor ile Gökspor Nurettin Zafer stadında, 18:00'da Hastanespor ile Dikmelispor Nurettin Zafer stadında, 20:00'da ise Ağaköyüspor ile Asspor yine Nurettin Zafer stadında karşılaşacaklar.