Türkiye Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 2 Grup’ta Çilimli Belediyespor ile birlikte yer alan Beyköy Belediyespor, 2021-2022 Futbol Sezonu çalışmalarına devam ederken, ilk hazırlık maçını da Beyköy Stadı’nda Düzcespor U19 Gelişim takımıyla yaptı.

Çağlar Kul ve İsmail Bektaş’ın teknik sorumlu olarak görev yaptığı Beyköy Belediyespor, 2021-2022 sezonun ilk hazırlık maçına çıktı. Bu sezon Beyköy Belediyespor’un kadrosu Düzceli, Beyköylü ve Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören yetenekli, genç sporculardan oluştu.

YENİ SEZONA GENÇ BİR KADRO İLE HAZIRLANIYOR

Dostça geçen bu maça Beyköyspor’lu taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Her iki yarıda karşılıklı atılan gollerle  zevkli geçen maçtan, kırmızı-siyahlı takım 6-3 galip ayrıldı.

Günler önce, “Lige katılmayacak, kulüp kapatılacak” iddialarının aksine dış transfer yapmadan yeni sezon için genç bir kadro kuran Beyköy Belediyespor’un ilk hazırlık maçındaki oynadığı futbol da ümit verdi.

Teknik Sorumlu Çağlar Kul ve İsmail Bektaş’ın çalıştırıp lige hazırladığı Beyköy Belediyespor, 30-31 Ekim’de başlayacak Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında geçtiğimiz yıllarda Süper Lig’de oynamış olan Bakırköyspor ile deplasmanda karşılaşacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ