Amatör Süper Lig'de ilk devrenin son hafta maçında lider Beyköy Belediyespor İçmelerspor'u 6-0 yendi. İyi bir oyun çıkartan Beyköy Belediyespor ilk devre maçlarını namağlup kapattı.
Karşılaşmaya iyi başlayan Beyköy Belediyespor rakibi karşısında üstünlük kurmaya çalıştı.
İlk yarının sonlarına doğru Beyköy Belediyespor ataklarını daha da sıklaştırdı ve 40.Dakikada Emre ile 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden atamayan İçmelerspor Beyköy Belediyespor oyuncusu Uğur'un 42.dakikada kaydettiği gole engel olamadı. İçmelerspor'un ilk yarıda farkı azatlma çabaları sonuçsuz kaldı. Beyköy Belediyespr ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Beyköy Belediyespor üst üste goller atmaya başladı. 48.Dakikada Uğur farkı üçe çıkarırken, bu golden iki dakika sonra 50.dakikada Soydan durumu 4-0 yapan golü attı.
İçmelerspor üst üste yediği goller sonunda toparlamakta zorlandı. Beyköy Belediyespor farklı üstünlüğüne rağmen oyun disiplinini bozmadı. Ataklarına devam etti 80.Dakikada Murat ile beşinci golünü kaydederken ataklarına devam etti. 89.Dakikada Beyköy Belediyespor gol perdesini kapatan isim Serkan oldu . Beyköy Belediyespor ilk devrenin son maçında sahadan 6-0'lık galibiyet ile ayrıldı ve namalup liderliğini sürdürdü.