Türkiye liglerinde bir çok takımlar maddi imkansızlıklar nedeni ile haciz işleri ile uğraşırken Düzcespor’un hiçbir yere borcu olmadığı gibi transferlerini tek tek yaptığı görüldü.

Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulu yaptığı çalışmalar sonucunda kulübün borcunun tamamen bitirdiği öğrenilirken her yıl yaşadığımız transfer tahtasında sorun olmadığı bilgisine ulaşıldı.

TAKIMLARDA KALICISI ÇÖZÜMLER ŞART                                                                                       

Türkiye liglerinde kalıcı gelirleri olan kulüplerin maddi açıdan zorluklar yaşamadığı bilinirken Düzcespor’un geleceği için mutlaka kalıcı çözümlerin olması gerektiği vurgulandı. Koca çınarın yaşayabilmesi için gelirlerinin olması istenirken aynı zamanda mutlaka alt yapının yeniden hayata geçmesi istendi. Düzcespor taraftarları ise bu yılı maçlara belirli sayıda tribünlere gireceğine sevinirken bunu heyecanla bekliyoruz dedi.

İşte örnek

GMG Kastamonuspor’da geçmiş dönemde çalışan kadın aşçı, toplam 50 bin liralık alacağını tahsis edemeyince kulübü icraya verdi.

İsmail Dikmenli Tesisleri’ne öğle saatlerinde gelen icra memurları, haciz işlemi gerçekleştirdi. Kulübün kullandığı tesisin spor salonu ve toplantı odalarında bulunan eşyalar haczedildi ve kamyona yüklenip satış için bekleyeceği depoya kaldırıldı.

GMG Kastamonuspor sezonu düşme hattının hemen üstünde tamamlamıştı. 2014-15 sezonu başında Tosya Belediyespor'un isminin Kastamonu 1966 olarak değiştirilmesiyle oluşan daha sonra ismi GMG Kastamonuspor'a çevrilen kulüp 2. Lig'de geçirdiği 5 sezonun 3'ünde play-off oynadı.