Kamuoyunun Dikkatine

Koronavirüs salgınından dolayı, spor müsabakalarının durumunu değerlendirmek üzere 19 Mart 2020 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem KASAPOĞLU başkanlığında, tüm federasyon başkanları ve kulüpler birliği başkanları ile bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Bu toplantı neticesinde insan sağlığının her şeyden önemli olması münasebeti ile tüm spor müsabakalarının süresiz olarak ertelenmesi kararı alınmıştır. Bu kararı Düzcespor olarak memnuniyetle karşıladığımızı ve desteklediğimizi o tarihte kamuoyuna deklere etmiştik.

Bu karardan sonra ise Sağlık Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda Futbol federasyonunun kulüplere bildirdiği tüm kararları Düzcespor kulübü olarak eksiksiz yerine getirdik ve halen daha da getirmekteyiz.

Fakat, gelinen son noktada bizimde dahil olduğumuz 3. Lig hakkında adil olmadığını düşündüğümüz birtakım planlamalar kamuoyunda dillendirilmektedir.

Centilmenliği ve adaleti şiar edinmiş bir Kulüp olarak liglerin kaldığı yerden devam ettirilmesini ve sonuçlandırılması görüşünü savunmaktayız. Bunun sonucunda lig liderinin ve playoff'a kalacak takımların belirlenmesinin en adil yöntem olacağını, bunun dışındaki yöntemlerin ise adaletsizlik olacağını tüm kamuoyu ve spor severlerimize bildiririz dedi.