2021-2022 Futbol Ligi için çalışmalarını  Bolu Termal Tesislerinde devam eden Düzcespor, 4. Hazırlık maçını Manisa Somaspor ile yapacak.

Geçen yıl 3. Ligte şampiyon olan ve 2. Lige çıkma başarısı gösteren Somaspor ile Düzcespor maçı Bolu Termal tesislerinde yarın oynancak. Düzcespor bu güne kadar üç hazırlık maçı yapmıştı. Kırımızı lacivertli ekip, bu üç maçın iki tanesini 2. Lig takımları olan Bandırmaspor ve Tarsus İdman Yurdu ile yapmıştı. Bandırmaspor’a 3- mağlup olan takımımız, Tarsus İdmanyorduna da 3.-1 yenilmişti. 

Düzcespor, 3. Kamp döneminin 4. Maçını 2. Lig Kırmızı grup temsilcisi Manisa Somaspor ile yapacak. Geçen yıl 3. Ligte şampiyon olan Somaspor’da Bolu’da kamp yapıyor. Düzcespor böylece 4. hazırlık maçını da 2. Lig ekibi olan Somaspor ile yapmış olacak. Düzcespor- Somaspor ile Düzcespor’un da kamp yaptığı Bolu Termal spor tesislerinde yarın saat 16-00’da  başlayacak. Düzcespor, yaptığı üç maçtan ikisinde rakiplerine yenilmiş bir Urfa Karaköprüspor’a du 1-0 yenmişti. Düzcespor’un 10 gün sürecek kamp boyunca başkaca hazırlık maçları yapması için girişimlerin sürdüğü öğrenildi. Takımımız bu hazırlık maçlarında ideal tertibini bulmanın hesaplarını yapıyor.