haftalardır üç puan hasreti çeken düzcespor bu hasretine bursa son verdi
bursa temsilcisi orhangazisporla karşılaşan ve müsabakayı ilhan ve uğurun mükemmel golleriyle 2-1 kazanan temsilcimizde moraller üst seviyeye çıktı. Tüm zorluklara rağmen mücadeleyi bırakmayan kırmızı lacivertli futbolcular bu zorlu deplasmandan aldıkları üç puanın sevinciyle çarşambanın hazırlıklarına başladılar.
Çarşamba günü düzcede kartal beledieysporu konuk edecek olan düzcespor bu maçı kazanması durumunda ankara demirspor ve gölcükspordan sonra kartal belediye takımınıda tehlikeali bölgeye itecek ve bir üst sıraya yükselecek.
Kartal beledieyspor maçını düzcede gol yesede desteğini kesmeye ve takıma sürekli moral veren taraftarlarının büyük desteği ile kazanmayı hedefleyen temsilcimizin maçında hafta içi olmasına rağmen tribünlerin dolması bekleniyor.
Teknik direktör metin aydın bizi maçın son düdüğüne kadar destekleyin moral verin gerisini futbolcularıma bırakın bunun en güzel örneğini bir önceki hafta keçiörengücü maçında yaşadık ve uzatmanın son saniyesinde gol attık tüm düzcelileri takımımızı desteklemeye davet ediyorum dedi.
Diğer yandan başkan mustafa yılmazın istifa edeceğini açıklaması spor kamuoyunda şaşkınlık yaratırken başkanın istifa kararından vaz geçip geçmeyeceği veya kararını ne zaman açıklayacağı merak ediliyor
tüm taraftarlar düzcespordan kartal belediye maçındada böyle güzel goller ve galibiyet bekliyor.