Şıralık Sahasında oynanan 2. Amatör C grubu 3.Hafta Anadolu Gençlikspor ile Kabalak spor maçındaki kavganın görüntüleri ortaya çıktı.
Anadolu Gençlikspor ile Kabalakspor maçının son dakikalarında futbolcular arasında sözlü tartışma başladı.   Futbolcular arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, tekme ve tokatlar havada uçuştu. Kavgaya karışan futbolcunun peşinden taraftarlar koşarken, taraftarların peşinden ise kavgaya müdahale etmek isteyen çevik kuvvet polislerinin sahada dört döndüğü görüldü.
Bazı seyirciler ise tel örgülerin üzerinden atlayarak kavgaya karıştı. Kavgaya müdahale eden emniyet ekipleri taraftarları ve sporcuları sakinleştirirken bazı futbolcular ise çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralı bir futbolcunun acı çekerken feryatları kameralara yansıdı. 
Yaralı futbolcular, yine sahada hazır bekletilen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından çağırılan ambulanslarla çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Olaylar amatör bir kamera tarafından saniye saniye kaydedilirken, emniyet kuvvetlerinin araya girmesi ile olaylar yatıştırıldı.
Öte yandan sonradan ortaya çıkan görüntüler dün akşam Mustafa Yıldırım’ın sunduğu Sportmence programında masaya yatırıldı. Programa katılan Kabalakspor’un antrenörü Salih Albayrak, maç sonrası yaşanan olaylarla ilgili üzüntüsünü dile getirdi. Albayrak, Hem futbolcular hem de taraftarlar adına özür diledi.
Çıkan kavga sonucu tatil edilen maç, Disiplin Kurulu tarafından alınan karar ile Anadolu Gençlikspor 3-0 Hükmen galip ilan edilmişti.


Haber;İ.KELEŞ