25347

Bölgesel Amatör Ligde 15. hafta maçında Düzcespor kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor'u ağırladı. Maçın ilk dakikaları dengede başladı. Maç ortada geçerken 10. dakikada Düzcespor Engin ile yakaladığı bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. Aynı dakikalarda konuk takımın yakaladığı pozisyonun gol olmasını ise Düzcespor kalecisi Cengiz engelledi.Geçen hafta Beyköy Belediyespor ile oynadığı maçın benzerini yaşayan Düzcespor gol yollarında etkisiz kaldı.İlk yarının son dakikalarına kadar iki takımda etkili bir pozisyon bulamadı ve gol sesi çıkmadı.İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarının başlarında pozisyon bulan Düzcespor gol yollarında etkisiz kaldı.Sultanbeyli Belediyespor'da vasat bir oyun sergileyince beraberliği bozacak gol gelmedi. İkinci yarının son dakikalarında Ergin'in yakaladığı pozizyonu konuk takım engelledi.Maçın son anına kadar sahada birbirine üstün sağlayamayan takımlar galibiyete ulaşamayarak sahada 0-0 beraberlikle ayrıldı. Geçen hafta Beyköy Belediyespor ile de 0-0 berabere kalan Düzcespor son iki haftada 4 puan kaybetti.30 puana yükselen Düzcespor 1 puana razı olurken şampiyonluk yolunda önemli 2 puandan oldu.Alt sıralarda mücadele eden Sultanbeylispor ise 15 puana yükseldi.

DÜZCESPOR : Cengiz, Harun,Serhat, Kubilay, Volkan, Hasan, Adem, Yusuf, Engin, Yasin, Fırat.

SULTANBEYLİ BLD. : Şükrü, Emrah, Koray, Fatih, Serkan, Hakan, Remzi, Koray, Onur, Selçuk, Adem. 

25348

Geçen hafta 11. grupta liderliği Ümraniyespor'a kaptıran Beyköy Belediyespor, bu hafta Ramispor ile karşılaştı. Farklı kazanacağı maçta yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Beyköy Belediyespor maçı 1-2 kazandı.İstanbul'da oynanan maçın ilk yarısında iki takımda etkili bir pozisyon bulamadı. Öne geçme çabasında olan takımlar gol için ataklar geliştirirken, iki takımda aradığı golü bulamadı.Beyköy Belediyespor rakibi karşısında daha güçlü olmasına rağmen bunu avantaja çeviremedi ve gole ulaşamadı.İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya etkili başlayan taraf Beyköy Belediyespor oldu.İlk yarıdaki görüntüsünden farklı bir şekilde sahaya çıkan Beyköy Belediyespor gol yollarında etkili olmaya başladı.58. Dakikada Candaş Beyköy Belediyespor'u 0-1 lik üstünlüğe taşıdı. Bu golden sonra peş peşe ataklar geliştiren temsilcimiz 61. dakikada Osman'ın golü ile farkı 2 ye çıkardı.Maçta üstünlüğü yakalayan Beyköy Belediyespor daha rahat oynamaya başlayınca defansında açık verdi ve ev sahibi takımın 66. dakikadaki golüne engel olamadı.Maçın son dakikalarında gol sesi çıkmadı ve Beyköy Belediyespor Rami deplasmanından 3 puan aldı.

25349

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta Kaynaşlı Belediyespor Kocaeli Deplasmanında Körfez Hereke Yıldızspor ile karşılaştı. Geçen hafta ligin iddialı takımlarından Serdivanspor'u yenen temsilcimiz bu maçta bekleneni veremeyince maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Maçın ilk dakikaları dengede başlarken henüz 5. dakikada Kaynaşlı Belediyespor kalesinde beklenmeyen bir gol gördü. Körfez Hereke takımdan Erdoğan'ın golü ile Kaynaşlı Belediyespor 0-1 yenik duruma düştü.Bu golün şokunu üzerinden kısa sürede atan temsilcimiz beraberlik için atak geliştirdi. Ancak 30. dakikada Kaynaşlı Belediyespor'un defansında verdiği açığı iyi değerlendiren Körfez Hereke, Emir Can'ın golü ile skoru 2-0 yaptı.2 farklı yenik duruma düşen Kaynaşlı Belediyespor farkı azaltmak için ataklar geliştirdi. İlk yarının son dakikalarında atağa kalkan Kaynaşlı Belediyespor, 45. dakikada Mustafa'nın golü ile durumu 2-1 yaptı.İlk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarı ev sahibi takımın ataklarını kolay geçiştiren Kaynaşlı Belediyespor beraberliği sağlamak için rakip kaleye baskı kurdu.Maçın son dakikalarında ev sahibi takımın ceza sahasında yaşanan karambolde hakem Kaynaşlı Belediyespor lehinde penaltı kararı verdi. Ancak penaltıyı kullanan Mustafa gole çeviremeyince beraberlik şansını kaçırdı. Oynadığı oyunu skora yansıtmakta zorlanan temsilcimiz ikinci yarıda da beraberliği yakalayamayınca maçı 2-1 kaybetti. Kocaeli deplasmanında puan bırakan Kaynaşlı Belediyespor aynı puanda ve bir alt sırada bulunan Hereke Yıldıspor'a yenilince 17 puanla sıralamada geriledi.Kocaeli temsilcisi ise 20 puana çıktı.

HEREKE YILDISPOR: Mustafa, Emre, Ayberk, Osman, Kazım, Y.Emre, Emircan, Önder, Oğuzhan, Erdoğan, İsmail.

KAYNAŞLI BLD.: Ahmet, Harun, Bahadır, Gökhan Hıdır, Hüseyin Gökhan Aydemir, İlhan, Mustafa Aman, Yusuf, Furkan, Ahmet Şen.

Haber; Ş. ÇAKIR