Düzcesporda moraller oldukca bozuk.
Ligin son beş maçında farklı yenilgiler alan Düzcespor hafta sonu oynayacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor
pazar günü düzcede saat 13.30 da keçiörengücünü konuk edecek olan kırmızı lacivertliler maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor ve tüm futbolcular bu maçın çıkış maçı olduğuna inanıyorlar.
Bilindiği gibi son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından teknik heyet değişikliğine gidilmiş ve kendi sahamızda oynadığımız ve berabere kaldığımız maçda kart cezası skandalı nedeniyle hükmen malubiyet gündeme gelmişti.
Ardından çıkılan beylerbeyi deplasmanı ve alınan 4-0 lık malubiyet düzcespora destek veren başta mülki amirleri ve yönetim kurulunuda bir hayli üzdü.
Taraftarların ise yüzü bir türlü gülmedi.
Ligin başından beri aynı futbolcular maçlara çıkıyor
sezon başında rakiplerinin korkulu rüyası olan bu takım ne olduda bu kadar başarısız sonuçlar almaya başladı
bu takım aynı takım ve boluda beylerbeyini ve gölcüksporu yenen takım ankarda keçiörengücü takımıyla 3-3 berabere kalan takım bu takım bunedenle futbolcularrın bir an önce toparlanması ve bu hafta oynayacçakları keçiörengücü takımı yenerek hem kendilerine sezon başından beri maddi manevi büyük destek veren mülki amirlere hemde yönetim kuruluna en önemlisi bu cefakar taraftara kendilerini affetirmeliler