Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Kızlar Ligi’nde yer alan Düzce Atletik Basketbol takımı, Türkiye’nin üç büyük kulüplerinden olan Beşiktaş’ın genç kızlar takımını başta sona üstün oynadığı maçta 74-56 yenerek eli boş gönderdi.

Kalıcı Konutlar Spor Salonunda oynanan Düzce Atletik Basketbol Genç Kızlar takımı- Beşiktaş Genç Kızlar Basketbol takımı maçını, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin,  Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Avukat Elif Sezer’de protokolden izledi. 

DÜZCE ATLETİK 74-56 KAZANDI

Düzce Atletik Basketbol Takımı maçın ilk çeyreğini rakibi karşısında 17-12 skorla önde bitirdi. Maçın 2.çeyreğinde üstün olan takım Beşiktaş Basketbol Takımı oldu. Siyah beyazlı takım bu çeyreği 18- 15 önde bitirdi. Maçın ilk yarısını ise Düzce Atletik Basketbol takımı 32-30 önde tamamladı.  Düzce Atletik Takımı 3. çeyrekte daha aktif bir oyun sergileyince aradaki farkı açtı. Düzce ekibi 3. çeyrekte 27 sayı elde ederken, rakibi BJK, 8 sayı üretebildi.  Düzce Atletik Genç Kızlar takımı 3. çeyrekte elde ettiği 27 sayı ile avantaj kazandı ve maçı 74- 56 kazanan taraf oldu.

GALİBİYETİ KUTLADILAR

Düzce Atletik Basketbol Takımı bu sonuçla, 11 puan yaparak 3. sıraya yerleşti. Düzce Atletik Genç Kızlar Basketbol takımının bu galibiyeti sevinçle karşılandı ve protokolde maçı izleyenler tarafından teknik heyet ve sporcular tebrik edilerek bundan sonraki maçlarda başarı dileğinde bulunuldu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ