3. Lig 4. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor, çarşamba günü saat 13.00’te Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda Kozanspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi tüm çalışmalarını tamamlayan Düzcespor yarın oynanacak müsabakaya hazır. Düzcespor’da sakatlıkları devam eden Bulut Kaya, Furkan Saki ve kaptan Enver Ayyıldız 15 gün içinde takıma döneceği öğrenilirken bu müsabakada kadroda yer alamayacaklar. Düzcespor, Kozan ekibi karşısında mutlak galibiyet arayacağı gibi seri galibiyetlerin bir yenisini eklemek istemekte.

12.05 ÖNCÜ HABER CANLI YAYINDA OLACAK

Her maç öncesi ve sonrasında ÖncüRTV Facebook sayfasında gelişmeler canlı olarak verirken çarşamba günü de maç öncesi ve sonrasında gelişmeleri ve röportajları ekranlara taşınacak.

DÜZCESPOR NASIL BİR KADRO İLE ÇIKMASI BEKLENİYOR?

Düzcespor, Kozanspor önünde kalede Furkan; savunmada Semih Ceylan, Mutlu, Onur, Osman; orta sahada, Osman Boz veya Sıddık, Yusuf, Bilal, Metin, Nevzat; ileri uçta ise Ömer Faruk şeklinde çıkması bekleniyor. Öte yandan Kozan maçında yeni transferlerden sağ bek Semih stoper Osman ve orta saha Bilal’ın müsabakada yerini alacağı tahmin ediliyor.