Düzcespor Kulübü tarafından transfer sezonunu açılmasıyla birlikte düğmeye basıldı. Transfer çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Düzcespor teknik direktörü Mustafa Kemal Kılıç istediği oyuncuların isimlerini Başkan Gökhan Kapoğlu’na verdiği başkan Kapoğlu’da girişimlere başladığı gelen haberler arasında yer alıyor.

BORÇSUZ DÜZCESPOR

Türkiye’de yer alan tüm liglerde borcu olmayan nadir kulüplerden birisi haline gelen Düzcespor’da transfer arayışları devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve şirket ortaklarının çok ivedi bir şekilde bir araya gelerek transfer çalışmalarını yürütmesi bekleniyor. Başkan Gökhan Kapoğlu’nun yaptığı icraatlarıyla borçsuz duruma gelen Düzcespor’un tek amacı 2020-2021 futbol sezonunda şampiyon olarak 2. lige demir atmak olacak.

MODAFENSPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Perşembe günü saat 13.00’de Düzce 18 Temmuz Stadyumu’nda oynanacak Düzcespor - Modafenspor maçının hakemleri uzaktan geliyor. Orta hakem Muş bölgesinden Gürkan Tanoğlu olarak atandı. Tanoğlu’nun yardımcıları ise Muş bölgesinden İsmail Er ve Elazığ Bölgesinden Ahmet Bingöl olarak belirlendi. Maçın 4. hakemi ise Bingöl bölgesinden Uğur Baydemir olarak belirlendi.