TFF 3. Lig 2. Grup’ta 4. hafta heyecanı başlıyor. Fikstüre göre bu hafta tüm maçlar cumartesi günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta Düzcespor’u 1-0 mağlup eden Şile Yıldızspor haftanın bay geçen takımı olacak.

ANKARA DERBİSİ

Haftanın açılış maçı bir Ankara derbisine sahne olacak. Saat 15.00’te Altındağspor bir başka başkent ekibi Hacettepespor’u konuk edecek. Geçen üç haftada yalnızca 1 puan alan Altındağ ekibi üst sıralara çıkmak için çıkacağı maçta ile 4 puanda olan Hacettepe de mutlak galibiyet hedefliyor. Saat 15.00’te başlayacak bir diğer maçta ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Beyoğlu Yeni Çarşı karşılaşacak. Saat 15.00’teki diğer maçlarda 52 Orduspor ile Kızılcabölükspor, Yomraspor ile 68 Aksaray Belediyespor ve Elazığ Karakoçan ile Siirt İl Özel İdaressispor karşı karşıya gelecek.

KUŞADASI LİDERLİĞİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Puan tablosunun dibinde yer alan 1 puandaki Çarşambaspor ise lider Kuşadasıspor’u saat 15.30’da başlayan maçta konuk edecek. İlk 3 haftanın sonuçlarına göre 12. sırada yer alan temsilcimiz Düzcespor da, 18 Temmuz Stadyumu’nda Darıca Gençlerbirliği karşısında 3 puan için mücadele edecek. Aynı saatteki bir randevuda bekleneni veremeyen 2 haftanın ardından geçtiğimiz hafta 3 puana 4 golle ulaşan İskenderunspor kendi evinde Alanya Kestel ile kapışacak. Saat 16.00’da başlayacak olan haftanın kapanış maçındaysa ligin iki iddialı takımı Bayrampaşaspor ve Iğdırspor İstanbul’da karşılaşacak.

4 TAKIM 1 PUANDA KALDI

İlk 3 haftanın sonuçlarına göre Kuşadası spor 7 puan ve averaj farkıyla lider, 52 Orduspor 7 puanla ikinci, Iğdırspor ise 6 puanla üçüncü sırada yer alıyor. 1 puanda kalan Siirt, Çarşamba, Altındağ ve Kızılcabölük ise son sırayı paylaşıyor.

Öncü Spor Servisi