BEYKÖY TEK GOLLE GALİP

Düzce U-16 Liginde, maçlar gruplar halinde oynanmaya devam ederken, bir çok kulübün alt yapıya ne kadar önem verdikleri de gözleniyor.  29 Kasım Pazartesi günü de devam eden Düzce U-16 Liginde Nurettin Zafer Stadında oynanan tak maçla devam edildi. Saat 18.30’da başlayan maçta, AydınpınarsporU-16 takımıyla, Beyköy  Belediyespor’un U-16 takımı karşılaştı.

Baştan sona çekişmeli ve zevkli geçen bu maçta, gülen taraf Beyköy Belediyespor U-16 takımı oldu.  Kırmızı- siyahlı takım,  30. dakikada Ali Çavdaroğlu’nun attığı golle 1-0 maçı kazanan taraf oldu.   Böylece, Beyköy Belediyespor U-16 takımı 3 puan alarak grubunda üs sıralara yükselmiş oldu.

ALT YAPIYA ÖNEM VERİYORLAR

Diğer yandan bir çok futbol kulübünün yönetici ve teknik ekibi, alt yapıya önem gösterdiklerini U-16 ligini yakından takip ederek belli ediyor.

Bu takımlardan, Beyköy Belediyespor A Takım,  Teknik Sorumluları Çağlar Kul ve İsmail Bektaş, Beyköy Belediyespor U-16 takımımın, Aydınpınarspor U-16 arasında oynanan maçı yakından takip ederek alt yapı takımlarına verilen önemi göstermiş oldu.

Teknik sorumlular Çağlar Kul ve İsmail Bektaş, Beyköy Belediyespor U-16 teknik sorumlusu İbrahim Kolay ile birlikte maçı izleyerek birlik ve beraberlik içinde olduklarını da belgelemiş oldu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ