Yurt genelindeki yoğun kar ve dondurucu soğuklar sporu da vurdu. Daha önce Bölgesel Amatör Lig ve 2. Lig Beyaz Grup’ta erteleme kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu, 3. Lig 2. Grup'ta 29 Ocak Cumartesi günü oynanması gereken 22. hafta karşılaşmalarının olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendiğini duyurdu.

TFF’den yapılan açıklamada, Türkiye'de devam eden olumsuz hava koşulları, elverişsiz saha şartları ve ulaşımda yaşanması muhtemel aksamalarla birlikte hafta içi 2 Şubat'ta oynanacak 23. hafta maçları da dikkate alınarak, TFF 3. Lig 2. Grup'ta 29 Ocak Cumartesi günü oynanacak 22. hafta müsabakalarının tamamının ertelendiği bildirildi. Maçların oynanacağı tarihin ayrıca ilan edileceği kaydedildi.

Temsilcimiz Düzcespor’un da yer aldığı grupta hafta maçsız geçecek. Kırmızı lacivertli takım, bu hafta 18 Temmuz Stadyumu’nda Şile Yıldızspor’u ağırlayacaktı. Bu maç ileri bir tarihte oynatılacak. İkinci yarıya deplasmanda Malatya Yeşilyurt galibiyetiyle başlayan ve ikinci haftayı bay geçen Düzcespor 2 Şubat Çarşamba günü Darıca Gençlerbirliği deplasmanıyla maç programına devam edecek.