Çilimli'de Beçispor ile Çamlıspor müsabakası, Şıralık Stadı'nda Karaçalıspor ile Kuyudüzspor karşılaşması ve Nurettin Zafer Stadı'nda yapılacak olan Yaylaspor ile Gökspor maçları yer değişikliğine uğradı. Takımların iddialarına göre, yer değişikliği haber verilmeyerek bütün maçlar Nurettin Zafer Stadı'na alındı.

Değişiklikten habersiz olarak ilk belirlenen yere giden takımlar maç saatini beklemeye başladı. Ancak maç yerinde hareket olmamasına bir anlam veremeyen takımlar, daha sonrasında müsabakaların Nurettin Zafer Stadı'na alındığını öğrendi. Alınan bilgiye göre, Beçispor yer değişikliğini tesadüfen siteye baktığında son anda öğrendi. Nurettin Zafer Stadı'na gelen takımlar şaşkınlık içerisinde ne yapacaklarını bilemedi. Saat 17:00'a Beçispor- Çamlıspor, 19:00'a Yaylaspor- Gökspor ve 21:00'a ise Karaçalıspor- Kuyudüzspor maçının alındığı öğrenildi.

Saatlerce maçlarının oynanmasını beklemek zorunda kalan takımlar artık bu kadarda olmaz diyerek tepkilerini gösterdi. Sezon boyunca maç yeri ve saatleri konusunda bir düzen oturtulamazken, bu konudan takımlarında mağdur oldukları gözlendi.