Futbol Federasyonu maçları oynatmak için yaptığı açıklama sonrasında ligte durumu kötü olan küme düşmesi kesinleşen maçlar oynanmazsa kümede kalacağını bilen takımlar kurnazlık yapıp maçların oynanmamasını istiyor. Türkiye Futbol federasyonu maçları oynatmaması halinde Türkiye liglerinde 13 takımın iflas edeceği yine oynatmama halinde Ağustos ayında başlayacak 2020-2021 futbol sezonunu nasıl oynatacak sorusu akla geliyor. Ligler oynanmasın ama küme düşme olmasın diyen takımlar yeni sezonun Ağustos veya Eylül ayında başlaması isterken birçok takımın maçların oynanmasından yana.

DÜZCESPOR OYNAMAK İSTİYOR

Grubumuzda bulunan küme düşme adayları maçların oynatılmamasını isterken orta sıralarda bulunan takımlar ise maçların oynatılmasından yana Düzcespor maçların oynatılması için başkan Gökhan Kapoğlu tarafından açıklama ve girişimde bulunurken bunda başarılı oldu. 2.3.lig kulüpler başkanı aynı zamanda Kırklarelispor başkanı olan Volkan Can maçların oynatılmasına karşı çıkarken nedeni ortaya çıktığı öğrenildi. Kırklarelispor 2.lig beyaz grupta 14.sırada yer alıp küme düşme adaylarından ligler iptal olursa Kırklarelispor kümede kalacak mı sorusu akla gelmekte.

TAKIMLAR MADDİ KAYIPTA

Birçok takım borç yüzünden oyuncularına ödeme yapamazken Düzcespor bu konuda şanslı bütün ödemeleri yapan hiçbir yere borcu olmayan Düzcespor idmanlara moralli başladığı oyuncuların liglerin bir an önce başlaması istedikleri öğrenildi.