Son dönemde gündemi meşgul eden Akçakoca Poyrazspor' un kendi saha sorunları yüzünden Ereğli' de çalışmaları başlamasıyla ilgili olarak Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin açıklamalarda bulundu. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile görüştüğünü söyleyen Korhan Öztekin, Mehmet Atalay' a Akçakoca Poyrazspor' un Düzce' nin takımı olduğunu, takımın 2.Lig' te mücadele ettiğini ve Zonguldak' ın Ereğli ilçesinde maç oynadığını anlattığını belirtti.

Düşüncelerini Atalay'a '' Bu durum benim ve teşkilatımız için kabul edilemeyecek bir durum '' şeklinde açıkladığını ifade eden Öztekin, Mehmet Atalay' ın da kendisine hak verdiğini dile getirdi. Atalay'ın, bu konuyu çok yakından bildiğini ve genel müdür yardımcılarına kendisinin yanında bizzat talimat verdiğini söyleyen Öztekin, Konuyla ilgili parayı da en yakın zamanda gönderileceğini kaydetti.

Akçakoca Poyrazspor Salonu zemininin parke yaptırılacağı belirtilirken, Akçakoca Poyrazspor' un tekrar kendi salonunda çalışmalara çıkacağı bildirildi.